Despăgubiri pentru ţeapa de la „Sută % Adevărat” de la OTV. Reșițeanca a primit o parte din banii pentru apartament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reşiţeanca Adreea Marina Buţiu, desemnată câştigăroare a unui apartament în capitală, în ediţia a 15-a a show-ului „Sută % Adevărat” de la OTV, din urmă cu un an şi jumătate, nu şi-a mai făcut buletin de Bucureşti, dar a primit o parte din contravaloarea premiului.

Tânăra de 29 de ani a aşteptat în zadar să intre în posesia actului de proprietate şi a cheilor apartamentului, motiv pentru care a formulat împotriva organizatorului campaniei respective, SC Videoprod Industries SRL, găzduite de televiziunea lui Dan Diaconescu, o plângere penală pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

EXCLUSIV Dan Diaconescu implicat într-un imens scandal politic. Se lasă cu destituiri!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a dispus însă neînceperea urmăriri penale, motiv pentru care, Andreea Buţiu, prin avocata sa, Loredana Sabo, a făcut plângere împotriva rezoluţiei procurorului. Înainte ca magistraţii de la Tribunalul Caraş-Severin să soluţioneze această plângere, în conturile câştigătoarei de la OTV a intrat o primă sumă de bani.

“SC Videoprod Industries SRL, prin reprezentantul său legal, a achitat o parte din prejudiciu, mai exact 30.000 de lei, urmând să achite diferenţa până la sfârșitul săptămânii viitoare, acoperind astfel integral  prejudiciul”, a precizat avocata Loredana Sabo.

Înşelaţi în toată ţară
Andreea Buţiu aşteptă acum şi diferenţa de bani până la 48.516 euro, sumă la care a fost evaluat apartamentul respectiv. “Eu mi-am dorit soluţionarea pe cale amiabilă a acestui litigiu, fiind de acord de la bun început să primesc şi contravaloarea apartamentului”, a spus reşiţeanca. Câştigători la „Sută % Adevărat” care aşteptă încă să intre în posesia premiilor mai sunt destui.

Printre ei se numără şi Ecaterina Jurcă, din Timişoara. “Şi eu sunt aceeaşi situaţie ca şi Andreea Buţiu, dar sunt mult mai mulţi cei care nu şi-au primit premiile”, a declarat aceasta.

“Toţi câştigătorii apartamentelor de la „Sută % Adevărat” vor intra în posesia premiilor”, Leonida Belgher, purtător de cuvânt Dan Diaconescu

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite