Clarvăzătorul de la OTV cercetat pentru şantaj se ascunde de ochii lumii. Află ce s-a mai ales de cabinetul lui Doru Pârv din Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă singurul clarvăzător autorizat din România, Doru Pârv practică în prezent clarviziunea la Padova, Milano, Arad şi Bucureşti, se pare că şcoala a fost mai mult un obstacol în misiunea sa, decât un ajutor.

Dovadă o fac atât cataloagele din clasele I-VII, în care singurele note decente se pare că erau doar la Muzică, Desen, Educaţie Fizică şi Lucrări de Atelier Agricultură, dar şi faptul că Doru era mai mult un elev de nota cinci.

EXCLUSIV Dan Diaconescu implicat într-un imens scandal politic. Se lasă cu destituiri!

Mai mult de atât, între anii 1987-1988 clarvăzătorul Doru Pârv a repetat clasa a VII-a. În ceea ce privesc mediile trimestriale, acestea cu greu depăşeau nota şapte.

Dacă începând cu clasa I, până în clasa a treia, clarvăzătorul arădean termina cu nota zece la purtare, se pare că începând cu clasa a IV-a media acestuia la purtare a început să scadă la nouă.

image

„Doru nu şi-a continuat studiile. Nici unul dintre copiii mei nu a făcut o facultate, cel mult o profesională. Aşa a fost atunci. În schimb, Doru, cu timpul a făcut tot felul de cursuri ca să poată profesa ceea ce face el în prezent”, spune Florica Pârv. 

Clienţi tot mai puţini la cabinetul lui Pârv din Arad

Români din toate colțurile țării care credeau în clar viziuni, vrăjitorii sau terpaii prin hipnoză încă vin la cabinetul ascuns a lui Doru Pârv, arădeanul care susține că este autorizat să practice magia albă.

Într-o casă bătrânească, pe colțul unei străzi ferite de ochii lumii se situează așa zisul cabinet al clarvăzătorului. Fără vreo firmă luminoasă, fără vreun indiciu că acolo  s-ar afla un cabinet de clar viziuni, pacienții întreabă cu disperare toți vecinii care este casa cu numărul 11. “De aproape patru ani de zile, la casa de pe colț vin tot felul de oameni. Îmi bat la poartă să mă întrebe de Pârv, ori mă roagă să-i las la mine la toaletă, pentru că nici asistenta, nici terapeutul nu sunt la timp la cabinet”, povestește Mariana Șandor, vecina de la nr. 9.

image

Aceasta mai spune că Doru Pârv și-a închiriat casa de pe strada Plugaruilor de la un domn din Arad care are mai multe imobile date în chirie. Vine la cabinet doar cu vreo 15 minute înainte de programări, ca să facă puțin curat, în rest, vecinii spun că abia dacă îl văd pe clarvăzător o dată, de două ori pe an.

“Vine foarte rar aici, atât el cât și asistenta lui. Doar când au pacienți, ajung cu câteva minute înainte să strângă prin casă. Eu una nu cred în viziunile lui, pot spune că e un mare șarlatan. E înfumurat și niciodată nu-și salută vecinii”, a adăugat Mariana Șandor.

Se plimbă doar în maşini străine

Doru Pârv a fost văzut de mai multe ori cu fel de fel de mașini străine, ultima se pare că a fost Bentley alb. Nu purta lanțuri ori brățări de aur, ci vecinii lui spun că era adeptul gablonțurilor gotice.

“Doru Pârv e un tip inteligent, un psiholog aș putea spune. Știe să stea de vorbă cu oamenii, să le dea sfaturi, să îi determine să gândească pozitiv. Am înțeles că are și un șarpe imens pe care îl poate hipnotiza, se numește terapie psihologică”, spune o altă vecină, Elisabeta Praievschi. Doru Pârv s-a născut într-o familie cu patru frați, unul dintre ei fiindtaximetrist în Arad. Acesta susține că de mic a observat că are puteri supranaturale, motiv pentru care s-a apucat să practice serios clarviziunea. La cabinetul din Arad, vecinii spun că exact la început, în urmă cu patru ani, Pârv avea foarte mulți clienți din Bihor, București, Constanța, Tulcea, însă mult prea puțini din Arad.

“În ultimul an s-au cam rărit clienții, mă tem că aceștia și-au dat seama că e un șarlatan și plăteau câte 200 de lei sau chiar 250 de lei pe o ședință degeaba. Chiar la început, soțul meu, fie iertat s-a certat cu el pentru că veaneau foarte mulți oameni care făceau gălăgie până dimineață. Aruncau mizerii la stradă și vorbeau foarte tare”, a adăugat Mariana Șandor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite