Diaconescu anunţă un partid pentru „Poporul OTV“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul OTV, Dan Diaconescu, a declarat, imediat după eliberare, că îşi va alege cătuşele drept simbol electoral al partidului său, denumit provizoriu "Partidul Poporului Român".

Printre obiectivele politice ale noii formaţiuni, Diaconescu a enunţat mărirea pensiilor şi salariilor şi reformarea sistemului judiciar prin introducerea juraţilor în procese.

Mai citeşte şi:

Dan Diaconescu: "E un partid născut în puşcărie. Cătuşele vor fi simbolul electoral"
VIDEO Cazul Dan Diaconescu, interzis la OTV
VIDEO Dan Diaconescu: "Renunţ la televiziune şi intru în politică!"

Numele partidului a fost anunţat în direct, la OTV, în momentul în care patronul televiziunii a intrat în studio, fluturând o pereche de cătuşe. La anunţul făcut de Tudor Barbu, colaboratorul lui Diaconescu, care a explicat faptul că denumirea de „Partidul Poporului Român" este rezultatul unui sondaj, Diaconescu a replicat: „Eu voiam să pun ceva şi cu OTV. Se poate? Partidului Poporului OTV e bine?".

Printre obiectivele politice ale partidului se numără şi aplicarea aşa-zisei legi „Cojocaru-OTV", prin care toţi românii „care au fost furaţi de 20 de ani încoace să fie despăgubiţi de stat cu câte 20.000 de euro".

Caracalul petrece

La casa din Caracal a boss-ului OTV era, ieri, veselie mare. Părinţii acestuia spun că au simţit că fiul lor va fi eliberat. Nicolae Diaconescu, în vârstă de 85 de ani, a stat toată noaptea treaz pentru a urmări programul OTV: „Vreau doar să îl văd acasă alături de familie", a declarat tatăl jurnalistului.

Părinţii îl aşteaptă pe cel alintat de către invitaţii săi „domnu' Dan" cu un tort uriaş din ciocolată şi un buchet de flori. „Pentru noi, Dănuţ este ca o floare, de-aia i-am cumpărat trandafiri şi crini, că au un miros puternic", a spus Nicolae Dia­conescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite