Cazul "Mită la Interne": Partenerul de afaceri al lui Chelu i-a propus lui Fătuloiu: "500.000 euro cash, 300.000 euro business, 200.000 euro final"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Badea, partenerul de afaceri al lui Cătălin Chelu, i-a propus  secretarului de stat de la Ministerul de Interne Dan Valentin Fătuloiu "500.000 euro cash, 300.000 euro business, 200.000 euro final", informează Mediafax. Sumele au fost scrise pe o coală de hârtie care a fost ataşată la dosar.

"Chiar din primele secunde ale întâlnirii (care a avut loc în biroul secretarului de stat pe 9 noiembrie, n.r.), Badea Ştefan i-a solicitat denunţătorului Fătuloiu Dan Valentin o coală de hârtie şi un pix, iar ulterior a consemnat olograf următoarele menţiuni: «500.000 euro cash, 300.000 euro business, 200.000 euro final» (înscris care a fost ridicat şi ataşat la dosar). Pe aceeaşi coală de hârtie, pentru a evidenţia totalul acestor sume, denunţătorul Fătuloiu Dan Valentin a consemnat olograf, în partea dreaptă a datelor scrise de inculat, că este vorba despre «1.000.000 EU»", se arată în referatul cu propunerea de arestare a lui Cătălin Chelu şi a celor trei complici ai săi, citat de Mediafax.

Cătălin Chelu, Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu şi Ştefan Badea au fost arestaţi, duminică dimineaţă, de Tribunalul Bucureşti.

Cătălin Chelu este acuzat de dare de mită şi cumpărarea influenţei în timp ce Gabriel Constantinescu, Antonel Cristi Bunu şi Ştefan Niţache Badea sunt cercetaţi pentru complicitate la infracţiunea de dare de mită.

Citiţi mai multe despre cazul "Mită la Interne":

Dedesubturile cazului "Mită la Interne": Fătuloiu este bun prieten cu rivalul în afaceri al lui Cătălin Chelu

Tentativă de mită la MAI / Chestorului Dan Fătuloiu i-au fost oferiţi bani şi bunuri în valoare de un milion de euro

Boc şi Igaş au refuzat să comenteze tentativa de fraudă din MAI

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite