Boc şi Igaş au refuzat să comenteze tentativa de fraudă din MAI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrebat despre tentativa de mituire a secretarului de stat din Ministerul Administraţiei şi Internelor, Dan Fătuloiu, premierul Emil Boc a refuzat să comenteze, afirmând că aşteaptă "concluziile oficiale".

"Aştept toate concluziile oficiale ale autorităţilor statului după care mă voi pronunţa împreună cu ministrul de Interne", a declarat, la Tulcea, premierul Emil Boc, la finalul unei întâlniri avute cu prefectul judeţului, Vasile Gudu.

Nici ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, nu a dorit să comenteze, sâmbătă, cazul de mită de la MAI, susţinând că, în ultima perioadă, imaginea ministerului a avut de suferit, lucru care trebuie remediat, notează Agerpres.

image

El a explicat că întregul caz legat de tentativa de mituire nu este de competenţa MAI, ci este o acţiune a DNA, al cărei rezultat va trebui comunicat de instituţia în cauză. "Nu vreau să comentez mai mult, nu ţine de ministerul meu acest comentariu", a declarat Traian Igaş.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au prins, vineri, în flagrant delict, pe omul de afaceri Cătălin Chelu, care a încercat să îi ofere mită în valoare de un milion de euro secretarului de stat Dan Fătuloiu.

Cătălin Chelu şi alte trei persoane implicate în dosarul mitei de la MAI au fost reţinuţi, sâmbătă dimineaţă, pentru 24 de ore, de procurorii DNA.

Citiţi şi:

Tentativă de mită la MAI / Chestorului Dan Fătuloiu i-au fost oferiţi bani şi bunuri în valoare de un milion de euro

Patru persoane, reţinute în cazul presupusei mite din MAI

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite