Mădălina Manole a fost condusă pe ultimul drum de mii de oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mădălina Manole a fost înmormântată vineri, în Cimitirul Bolovani din Ploieşti, în prezenţa a câteva mii de oameni, care i-au adus o mulţime de flori şi au aplaudat.

UPDATE 19.30 Cântăreaţa de muzică pop Mădălina Manole a fost înmormântată în prezenţa familiei şi a câteva mii de admiratori. Jandarmii au fost nevoiţi să instaleze un cordon de protecţie în jurul gropii, astfel că doar familia prietenii şi colegii au putut fi aproape de sicriu. Preotul care a ţinut o slujbă de câteva minute în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, după ce sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei a fost scos pentru a fi dus la biserică, a ţinut un scurt serviciu funerar şi la cimitir, după care sicriul a fost coborât în groapă, fiind apoi acoperit cu miile de flori de la admiratori.

UPDATE 18.15 Slujba s-a încheiat. Cortegiul funerar se îndreaptă spre Cimitirul Bolovani, unde artista va fi înmormântată.

UPDATE 17.40 A început slujba specială de înmormântare.

UPDATE 17.16 Cortegiul funerar a ajuns în aplauzele celor prezenţi. În scurt timp va începe slujba specială de înmormântare oficiată de un singur preot în curtea bisericii

UPDATE 17.05 Slujba s-a terminat, iar sicriul a fost urcat într-o maşină. Cortegiul funerar se îndreaptă către biserica "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena".

UPDATE 16.40 Sicriul artistei a fost scos din Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, pentru ca un preot să ţină o scurtă slujbă.

UPDATE 15.40 Cântăreaţa de muzică pop va fi înmormântată după ora 18.00 la Cimitirul Bolovani din municipiul Ploieşti, după ce mai înainte se va oficia o slujbă religioasă în curtea bisericii "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena".

UPDATE 15.30 Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Prahova, Mihai Condrescu, a depus astăzi o coroană de flori , în holul Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, unde se află sicriul cu trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole, din partea premierului Emil Boc, care i-a transmis familiei şi un mesaj de condoleanţe. Vezi aici detalii.

UPDATE 14.30 Alături de familia ei, la Ploieşti se mai află şi foşti colegi, precum Maria Dragomiroiu şi Nico.

UPDATE 14.00 La Casa de Cultură a  Sindicatelor din Ploieşti continuă să vină mii de oameni care doresc să îi aducă un ultim omagiu Mădălinei Manole.

UPDATE 12.16 Peste o mie de persoane aşteaptă în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti să intre în holul clădirii şi să aducă un ultim omagiu Mădălinei Manole, rândul format de admiratori măsurând câteva zeci de metri,informează Mediafax.

Jandarmii prahoveni au format în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti un culoar prin care oamenii sunt ghidaţi spre intrarea în clădire.

Sute de flori au fost depuse în holul Casei de Cultură şi zeci de lumânări au fost aprinse în faţa clădirii.

UPDATE 10.30 Mama Mădălinei Manole: "Te vreau înapoi, copila mea. Nu mai am lacrimi, iubita mea"

UPDATE Sicriul a fost depus vineri, în jurul orei 10.00, la Casa Sindicatelor din Ploieşti. Trupul neînsufleţit a trecut pentru ultima dată pe la locuinţa din Otopeni, apoi a fost dus la o capelă din Ploieşti.

Declaraţie şocantă a soţului Mădălinei: "Nu este ea de vină! O să se afle în curând!"

„Mădălina trăia anxietatea ratării"

FOTOREPORTAJ Ultimele aplauze pentru Mădălina Manole

Mii de persoane o conduc pe ultimul drum pe Mădălina Manole

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA ÎNMORMÂNTARE

Întrucât Biserica Ortodoxă nu permite slujbe de înmormântare pentru sinucigaşi, Mădălina Manole va avea parte de o scurtă slujbă specială înainte de a fi înhumată.

Sute de fani au format ieri cozi la intrarea în Sala Radio, pentru a-i aduce un ultim omagiu artistei. Printre cei prezenţi la Sala Radio s-au numărat membri ai familiei, printre care soţul, Petru Mircea, fratele şi tatăl artistei, dar şi colegi de scenă. Au venit la Sala Radio, printre alţii, Mirabela Dauer, Silvia Dumitrescu, Maria Cârneci, Victor Socaciu, Anastasia Lazariuc, Romică Ţociu, Titus Andrei, preşedintele SRR Demeter Andras, prinţesa Lia, Grigore Leşe, dar şi Traian Băsescu.

Pelerinaj la „fata dragă"

Declaraţie şocantă a soţului Mădălinei: "Nu este ea de vină! O să se afle în curând!"

În jurul orei 1.20, sicriul artistei a fost scos din foaierul Sălii Radio în aplauzele zecilor de fani prezenţi. Ulterior, membrii familiei au putut rămâne timp de zece minute singuri cu artista, pentru a-şi lua rămas bun.

Fanii din Capitală şi-au luat rămas-bun de la Mădălina Manole, ajutând la transportarea florilor, coroanelor şi lumânărilor la mai multe maşini tip dubă.

Preşedintele Traian Băsescu a venit, vineri, în jurul orei 0.40, la Sala Radio, pentru a-i aduce un ultim omagiu artistei Mădălina Manole.

„Mădălina trăia anxietatea ratării"

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite