Mama Mădălinei Manole, la înmormântare: "Te vreau înapoi, copila mea. Nu mai am lacrimi, iubita mea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biserica Sfânta Treime din Ploieşti s-a transformat, astăzi, în loc de pelerinaj pentru mii de fani ai regretatei soliste Mădălina Manole, prieteni, foşti colegi de şcoală şi oameni simpli care i-au apreciat muzica.

UPDATE ora 10.30

Mama Mădălinei Manole este dusă pe braţe de rude. Femeia are stări de leşin şi plânge în continuu la căpătâiul fiicei sale. "Te vreau înapoi, copila mea, sufletul meu, iubirea mea. Nu mai am lacrimi, iubita mea" strigă îndurerată femeia care i-a dat naştere Mădălinei Manole. O ambulanţă staţionează la Casa Sindicatelor din Ploieşti, un medic fiind oricând pregătit să-i acorde, din nou, ajutor.

Citiţi şi:

Biserica Ortodoxă: Cei care se sinucid refuză Raiul!

A cântat cu Mădălina Manole, cea care i-a marcat începuturile în muzică

Verişoara Mădălinei Manole: „Era prea frumoasă şi prea talentată ca să-şi ia zilele”

Prima profesoară de chitară a Mădălinei Manole: „Nu am mai apucat să-i mulţumesc, pentru că mă amintea în toate interviurile“

Cortegiul funerar cu sicriul Mădălinei Manole a ajuns la Ploieşti la ora 5.00 dimineaţa, iar sicriul a fost depus, la cererea părinţilor artistei, la capela Bisericii Sfânta Treime, aproape de zona centrală a municipiului. După ora 9.00 ,lăcaşul de cult s-a transformat în loc de pelerinaj. Cu mâinile pline de flori, mii de prahoveni îndureraţi de tragica dispariţie a Mădălinei Manole au venit să-şi ia rămas bun de la fata cu părul de foc. Trupul solistei a fost ţinut departe de ochii presei, la dorinţa familiei, însă cei care au venit să-i aprindă o lumânare au avut acces, pe rând, în locul unde a fost depus sicriul.

Mama Mădălinei era să leşine de durere

Sfâşiată de durere şi strigându-şi mereu fiica decedată, mama Mădălinei Manole a avut nevoie de îngrijiri medicale, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Prahova acordându-i primul ajutor, chiar în curtea bisericii. "Îmi aştept şi câteva prietene. Am luat flori şi mergem să-i aprindem o lumânare. A fost o mare cântăreaţă, un artist desăvârşit, care ne-a umplut inima de bucurie şi de linişte. A fost un om extraordinar, o fată fină şi cuminte. Dumnezeu s-o odihnească", a spus Margareta Avramescu, o ploieşteancă de 57 de ani. "Eu am venit cu soţia şi cu cei doi copii ca să-I aducem un ultim omagiu. Noi am crescut cu melodiile Mădălinei şi, personal, eram tare mândru că e ploieşteancă, aşa cum sunt şi eu. Este o pierdere mare pentru lumea artiştilor, parcă anul acesta au pierit prea mulţi dintre ei", ne-a mărturisit Radu Ionescu, un tânăr de 40 de ani.

Sicrul a fost scos din capelă în aplauze

Puţin după ora 10.00, sicriul cu trupul solistei a fost scos din capela bisericii în aplauzele oamenilor prezenţi în zonă. Mădălina Manole a fost dusă la Casa Sindicatelor unde a rămas timp de o oră. Regretata artistă îşi va duce somnul de veci pe aleea principală a cimitirului Bolovani, în imediata vecinătate a mormântului jurnalistului Gabi Dobre.

Vom reveni cu amănunte!

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite