Emil Boc a trimis familiei Mădălinei Manole un mesaj de condoleanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Prahova, Mihai Condrescu, a depus astăzi o coroană de flori , în holul Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, unde se află sicriul cu trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole, din partea premierului Emil Boc, care i-a transmis familiei şi un mesaj de condoleanţe.

"Îmi exprim uimirea în faţa acestei drame care ne-a tulburat profund pe mulţi dintre noi şi care lasă atâta tristeţe în urmă. E greu de găsit cuvinte de mângâiere pentru cei care au iubit-o şi pentru care pierderea este mult mai grea decât pentru cei care i-am fost spectatori Mădălinei Manole", se arată în mesajul semnat de Emil Boc şi care a fost înmânat tatălui cântăreţei de către Mihai Condrescu.

Totodată, reprezentantul Prefecturii a depus în numele premierului o coroană de flori pe care scria "Regrete eterne, Guvernul României".

La Casa de Cultură a  Sindicatelor din Ploieşti continuă să vină mii de oameni care doresc să îi aducă un ultim omagiu Mădălinei Manole.

Cântăreaţa de muzică pop va fi înmormântată după ora 18.00 la Cimitirul Bolovani din municipiul Ploieşti, după ce mai înainte se va oficia o slujbă religioasă.

Alături de familia ei, la Ploieşti se mai află şi foşti colegi, precum Maria Dragomiroiu şi Nico.

Mădălina Manole, supranumită "Fata cu părul de foc", a fost găsită moartă miercuri, de către soţul său, Mircea Petru, chiar în dimineaţa zilei în care ar fi împlinit 43 de ani. Anchetatorii au stabilit că artista s-a sinucis.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite