Bucureşti: Technical Killer, un alt ucigaş antrenat online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian, elevul care a lovit mortal un pensionar
Adrian, elevul care a lovit mortal un pensionar

În urmă cu 10 zile, Adrian, zis Technical Killer, în vârstă de 14 ani, i-a dat un pumn mortal unui bătrân, din cauză că l-a gonit din scara blocului unde fuma împreună cu prietenii săi.

Paul Voicu, în vârstă de 61 de ani, s-a lovit cu capul de ciment şi a intrat imediat în comă. Pensionarul a fost dus la Spitalul Elias, unde a suferit trei operaţii pe creier, dar nu a mai putut fi salvat. El şi-a dat ultima suflare duminica trecută.

Citiţi şi:

Criminalul minor, „educat“ de calculator

Ionuţ Savin era dependent de jocuri de acţiune

Bucureşti: Criminalul din scara blocului avea probleme cu şcoala

Potrivit şefului Serviciului Omoruri de la Poliţia Capitalei, Radu Gavriş, Adrian s-a predat după două zile de la comiterea faptei şi zilele acestea este supus la mai multe examene psihologice pentru a se stabili dacă avea discernământ sau nu.

Băiatul a fost contactat de reporterii „Adevărul de Seară" şi a recunoscut că a făcut o mare greşeală şi că regretă ce s-a întâmplat. „Nu vă doresc să aflaţi prin ce trec", a spus tânărul.

Cu toate acestea, id-ul de messenger al elevului conţine cuvântul killer (n red. - criminal), iar pe portalul de socializare hi5 el şi-a postat versuri foarte dure de genul: „Te distrug cu un gând (...) Vrei să fii «under», te bat până te bag sub pământ".

AFLAŢI ÎN AICI CE HAL AJUNG ELEVII LA URGENŢE DIN CAUZA DROGURILOR LEGALE

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite