Ionuţ Savin era dependent de jocuri de acţiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Duţu, dirigintele lui Ionuţ Savin
Daniel Duţu, dirigintele lui Ionuţ Savin

Băiatul era dependent de calculator şi internet. De mai mult timp se izolase în casă şi nu mai ieşea cu prietenii.

În ultima perioadă Ionuţ nu prea mai ajungea pe la şcoală şi a strâns peste 200 de absenţe. „Am fost şocaţi cu toţii, am fost uimiţi, nu ne venea să credem! Nu mă gândeam la aşa ceva. Eu pornesc de la premiza că omul este bun, nu mă gândesc la rău. Era foarte liniştit. Nu ne-a indicat în niciun moment că ar fi în stare de aşa ceva. Nu oricine petrece mult timp în faţa calculatorului e un criminal. Am discutat despre absenţe cu părinţii săi, dar erau şi ei ocupaţi cu serviciul, am discutat şi cu el, dar băiatul nu reacţiona la discuţiile noastre, la sfaturile pe care i le dădeam. Era închis în el, nu comunica cu ceilalţi, nu râdea”, ne-a declarat, azi-dimineaţă, Daniel Duţu, dirigintele elevului.

Profesoara de română a lui Ionuţ se afla sub stare de şoc. „Era un elev poate prea liniştit, introvertit. Avea absenţe foarte multe. Nicio clipă nu m-am gândit la aşa ceva”, ne-a povestit Raluca Milea.


Vecinii sunt la rândul lor înmărmuriţi. „Era un băiat de nota 20. Era el mai retras, dar saluta când ne întâlneam. Calculatorul ăsta l-a distrus de tot, l-a adus într-o stare jalnică. Mergea singur pe stradă, abătut, cu gluga în cap. Nu ştiu ce să mai spun că am rămas fără cuvinte. Familia în care trăia era extraordinară”, ne-a povestitValentin Dumitrache, vecin de scară.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite