Trei prostii cunosc pe lume, Amintind de-un brav popor...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România – Franţa, primul meci de fotbal pe „Arena Naţională“ din Bucureşti, ar fi trebuit să fie o sărbătoare. Inaugurarea stadionului a fost stricată de trei mari erori. „Deşteaptă-te, române!“, Imnul naţional, a fost interpretat trunchiat de Marcel Pavel, gazonul a fost oribil, iar Piţurcă s-a mulţumit cu o remiză sinucigaşă. Mai rămânea să fie intonat „Trei culori“, fostul imn al RSR.

Imn trunchiat



Marcel Pavel, desemnat să interpreteze „Deşteaptă-te, române!" înainte de meci, a avut grijă să „cenzureze" Imnul naţional, scoţând versurile referitoare la împăratul Traian pentru că ar fi făcut, chipurile, trimitere la preşedintele Băsescu.

image

Click aici pentru a citi materialul întreg

Gazon bombardat



Greu poate fi găsit un gazon mai prost decât cel pe care s-a jucat meciul cu Franţa. Firma care l-a montat este a lui Adrian Oprişan, acelaşi personaj care în 2003 a făcut ca meciul cu Danemarca să se joace pe un teren acoperit de nisip.

image

Click aici pentru a citi materialul întreg

Tragere de timp



Preocupat să nu-şi strice palmaresul ca selecţioner, Piţurcă a uitat că România trebuie să învingă Franţa pentru a rămâne în cărţile calificării la Euro 2012. Aşa s-a făcut că am încheiat partida trăgând de timp şi de un 0-0 inutil.

image

Click aici pentru a citi materialul întreg

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite