Mădălina Manole a încercat să se sinucidă în urmă cu trei săptămâni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artista Mădălina Manole, care a murit, miercuri dimineaţă, a mai avut o tentativă de sinucidere, în urmă cu trei săptămâni.

FOTOGALERIE

Solista a încercat atunci să-şi ia viaţa cu ibuprofen şi paracetamol, după cum informează agenţia Mediafax. Conform sursei citate, Mădălina Manole a fost găsită de ambulanţă într-o baltă de sânge, având capul spart.

Mai citiţi şi:

MĂDĂLINA MANOLE ADORA SĂ CÂNTE LA FESTIVALUL AMARA

Laurenţiu Cazan: "Cred că Mădălina a căzut pradă unei depresii"

Mădălina Manole a murit de ziua ei! Sinuciderea e prima ipoteză!

Citeşte mesajul de adio al Mădălinei Manole!

Pe terasa Radio Vacanţa, Mădălina Manole cânta în faţa a mii de turişti

Mădălina Manole era așteptată să concerteze la Mall

Sibienii o plâng pe Mădălina Manole pe internet

Ambulanţa a fost anunţată la ora 5.37 pentru o femeie pe numele de Mădălina Petru, de către soţul artistei, Mircea Petru, spunând că artistei i s-a făcut rău. Cea mai propiată ambulanţă a ajuns la ora 6.01 şi a găsit-o în stop cardioprespiratior, fiindu-i făcută o manevră de resuscitare, iar apoi fiind chemat medicul, care a ajuns în trei minute. Mădălina Manole a fost găsită lângă baie, într-o baltă de sânge, cu capul spart, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Anchetatorii susţin varianta sinuciderii

Primele cercetări ale anchetatorilor de la Inspectoratul Judeţean de Poliţiei Ilfov indică fără dubii că artista s-a sinucis, unul din elemente care confirmă această ipoteză este şi mesajul pe care cântăreaţa l-a lăsat, miercuri, în jurul orei 2.00, soţului său pe telefonul acestuia, în care spunea că "nu se mai simte frumoasă", afirmă sursele citate.



Anchetatorii însă prelevează probe şi audiază membrii familiei cântăreţei pentru a elucida împrejurările în care s-a produs moartea Mădălinei Manole.

În ajutorul poliţiştilor ilfoveni s-a dispus trimiterea la faţa locului a doi ofiţeri ai Inspectoratului General al Poliţiei Române, iar un procurorul al Parchetului Tribunalului Bucureşti coordonează ancheta.

Miercuri dimineaţa, soţul artistei Mircea Petru a anunţat serviciul de urgenţă spunând că Mădălinei Petru i s-a făcut rău, locuinţa lor aflându-se în localitatea Otopeni, lângă Bucureşti.

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea care îşi arată sânii"

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite