MApN: Starea de sănătate a celor doi militari răniţi în accidentul aviatic de la Tuzla este bună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea de sănătate a celor doi militari răniţi în catastrofa aviatică produsă pe 5 iulie, la aerodromul Tuzla şi internaţi la Spitalul Militar din Capitală, este bună, informează Ministerul Apărării Naţionale, printr-un comunicat de presă.

Constanţa: Misterul continuă în cazul presupusului erou de la Tuzla

Căpitanul Daniel Bâlsanu şi maistrul militar Marius Nazare au fost vizitaţi, marţi seară, de ministrul apărării naţionale, Gabriel Oprea, şi şeful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin. Cei doi "au discutat cu militarii şi cu medicii care îi tratează, asigurându-se că starea de sănătate a acestora evoluează favorabil şi că beneficiază de cele mai bune condiţii de îngrijire. De asemenea, le-au urat militarilor însănătoşire grabnică şi să se întoarcă acasă, la familiile lor, cât mai curând", se arată în comunicatul MApN.

Daniel Bâlsanu a fost diagnosticat cu contuzii şi traumatisme minore, iar Marius Nazare a fost diagnosticat cu contuzii, traumatisme şi arsuri pe 10 la sută din suprafaţa corpului. În prezent, starea de sănătate a militarilor răniţi este bună.

"Medicii de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central continuă procedurile de monitorizare şi administrare a tratamentului adecvat celor doi militari", se mai arată în comunicatul citat.


Procesiunea sicrielor: militarii morţi în tragedia aviatică de la Tuzla pleacă pe ultimul drum

Căpitanul Daniel Bâlsanu şi maistrul militar clasa a IV-a Marius Nazare au fost răniţi, iar alţi 12 militari din cadrul Forţelor Aeriene şi Forţelor Navale au decedat în catastrofa aviatică de luni, 5 iulie, când o aeronavă AN-2, aparţinând Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene "Aurel Vlaicu" din Boboc, s-a prăbuşit pe aerodromul Tuzla.

O comisie de investigaţie tehnică, numită prin ordin al ministrului apărării naţionale, cercetează împrejurările producerii acestei catastrofe aviatice.

Citiţi şi:

Tragedie la Tuzla. Surse din anchetă susţin că avionul era încărcat peste limită! Vezi aici lista militarilor decedaţi în avionul morţii

GALERIE FOTO FAMILIILE ŞI COLEGII MILITARILOR MORŢI LA TUZLA AU ADUS UN ULTIM OMAGIU

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite