Iubitul studentei criminale face primele destăinuiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudiu Şatran, traficantul de droguri care a lăsat-o însărcinată pe Carmen Bejan, studenta criminală, a povestit pentru „Adevărul“ despre începutul relaţiei cu aceasta.

L-am întâlnit pe Claudiu Şatran într-o sală a Penitenciarului Arad. Părea emoţionat, însă decis să spună adevărul despre relaţia controversată dintre el şi viitoarea lui soţie, Carmen Bejan. Închis în urmă cu 10 ani pentru trafic internaţional de droguri, Claudiu Şatran (35 de ani) spune că a văzut‑o pentru prima oară pe Carmen Bejan (22 de ani) la televizor.

CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV Studenta criminală de la Medicină a fost lăsată gravidă de un traficant de droguri care se eliberează în aprilie
EXCLUSIV Studenta criminală de la Medicină este însărcinată. Acesta este motivul pentru care a cerut întreruperea executării pedepsei

„Eram închis la penitenciarul din Timişoara atunci şi aveam o grămadă de ani executaţi deja. M-am decis imediat să-i scriu, însă doar pentru a o încuraja, deoarece ştiam ce o aşteaptă. I-am trimis prima scrisoare înainte de Sărbătorile de iarnă din 2009. Nu am primit răspuns", şi-a amintit deţinutul.

Fără a intenţiona să o cucerească, Şatran, şi el fost student la Facultatea de Medicină, i-a trimis o felicitare de 8 Martie, la care Carmen Bejan nu a ezitat să-i răspundă. „Timp de un an şi jumătate ne-am scris zilnic. Chiar şi în weekend, când nu puteam trimite scrisorile, ne scriam. Eram amici şi ne împărtăşeam toate gândurile. Ştiind prin ce trece, am vrut să o susţin şi să fiu alături de ea, pentru că ştiu ce înseamnă puşcăria", a povestit Claudiu Şatran.

S-au logodit la prima vizită

La 24 septembrie 2010, Şatran a fost mutat la penitenciarul din Arad, iar la 1 octombrie cei doi s-au văzut pentru prima oară. „La prima noastră vizită i-am dat un inel şi am cerut-o de soţie, iar ea a acceptat. Aveam impresia că ne cunoaştem de o viaţă. De atunci am avut cam trei sau patru întâlniri în fiecare lună", a declarat Claudiu Şatran.

EXCLUSIV Cum agăţa studentul măcelar de la Medicină: „Am făcut sex doar cu două femei. Carmen a fost a treia" 

De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?


CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Studenţii ucigaşi de la Medicină la vârsta de 14 ani Carmen Bejan se află în carantină timp de o lună Carmen Bejan a fost încarcerată în Penitenciarul Arad

După aproape un an de când Carmen Bejan a acceptat să-i fie soţie lui Claudiu Şatran, la 29 august 2011, cei doi au avut prima vizită intimă. „Nu am plănuit să facem un copil. Am vrut amândoi o familie şi ne-am dorit copilul, dar am zis că să vină atunci când va vrea Dumnezeu. Când iubeşti pe cineva aşa mult, un copil e o veste extraordinar de frumoasă", a mărturisit traficantul.

Deşi instanţa urmează să se decidă la finele acestei luni dacă o va elibera pe Carmen Bejan, viitorul tătic spune că deţinuta nici măcar nu mai speră să fie pusă în libertate. „Copilul nu a fost biletul ei de ieşire şi nici vreun plan diabolic. Sincer, atunci când ne-am hotărât să facem cererea de întrerupere a pedepsei ne-am gândit că micuţul nostru nu merită să vină pe lume în puşcărie, fiindcă el n-are nicio vină. Carmen nici nu mai speră la eliberare, după tot scandalul care a ieşit. Singurul lucru de care‑i e teamă e că va naşte singură, fără ca eu să fiu lângă ea", a dezvăluit Şatran.

Carmen va deveni doamna Şatran

Cei doi urmează să se căsătorească cât de curând. „Ne vom căsători indiferent dacă ea va fi eliberată sau nu. Singurul impediment e că buletinul meu e expirat momentan. Când voi reuşi să rezolv problema, urmează să ne căsătorim, pentru că asta ne dorim amândoi. Vă daţi seama că ar fi mult mai bine să ne căsătorim afară, decât aici", a spus Claudiu Şatran.

Cât despre viitor, Claudiu susţine că va fi unul frumos, chiar dacă viitoarea lui soţie mai are de executat mulţi ani de acum înainte. „Visez mult la ziua când va fi şi ea liberă. Dar copilul nu se va dezlipi de mine nicio clipă. Nu am hotărât încă unde o să stau cu fetiţa, la părinţii mei sau la ai ei. Vom merge să o vizităm în permanenţă şi cred că astfel îi va trece mult mai uşor pedeapsa", a declarat Claudiu Şatran.

Departe de tot ceea ce s-a vehiculat referitor la cei doi, traficantul susţine că alături de studenta criminală, condamnată la 20 de ani de închisoare, trăieşte cea mai frumoasă poveste de dragoste. „Eu ştiu tot ce s-a întâmplat în noaptea aceea. Sunt convins de nevinovăţia ei, dar nu sunt în măsură să vorbesc despre asta. O iubesc şi o accept aşa cum este", a  mai spus Claudiu Şatran.

Speră să se elibereze curând

Claudiu Şatran, din localitatea arădeană Pecica, urmează să ajungă în faţa comisiei de eliberare în luna martie. „Eu sper să mă elibereze, mai ales că nu am abateri disciplinare şi nici nu am făcut probleme", a declarat Claudiu Şatran. Bărbatul mai are o fiică dintr-o altă relaţie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite