Drumarii de la Nădlac au cerut şpagă de la AC/DC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Companiei de Autostrăzi le-au cerut celor din caravana legendarei trupe rock AC/DC rovinietele din perioada de şedere, solicitare ilegală, iar apoi au pretins o sumă de bani pentru a permite accesul spre Ungaria, informează Mediafax.

Reprezentanţii legendarei trupe rock  AC/DC au depus o plângere la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), în care reclamă faptul că, la Vama Nădlac, li s-a cerut mită câte 50 de euro pentru fiecare dintre cele 29 de camioane care transportau echipament.

Mai citeşte şi:

Documentele camioanelor ce transportau tehnica AC/DC erau în perfectă legalitate

AC/DC şi-a extaziat fanii: „Pot să mor, am văzut tot!“

AC/DC intră cu trenul pe scenă

Angajaţii care au cerut şpagă nu sunt penalizaţi de şefii direcţi

"S-a întâmplat o neregulă acolo. S-a discutat pe seama rovinietei. Angajaţii au cerut rovinieta, ei au dat-o, dar apoi angajaţii au cerut rovinietele şi din timpul şederii în ţară, ceea ce nu era legal. Pentru că nu au avut documentele, angajaţii au cerut o sumă de bani ca să îi lase să plece", a declarat, directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Dorina Tiron, pentru Mediafax.

Reprezentanţii trupei au sesizat compania, care a declanat o anchetă. Directorul general al CNADNR a precizat căva trimite la Timişoara o comisie care va ancheta cazul, condusă de şefa Departamentului de Control, Ana Luţu.

Despre şpaga care s-a cerut caravanei rockerilor de la AC/DC s-a scris prima oară pe  blogul lui Andrei Ciurcanu. Acesta scria că "românii nu iartă pe nimeni când e vorba de luat şpagă. Şi nu i-au iertat nici pe cei de la AC/DC după concertul din Bucureşti. Surse din Ministerul Transporturilor şi din Compania Naţională de Autostrăzi susţin că angajaţi din Vama Nădlac au cerut şoferilor camioanelor, care transportau echipamentul trupei rock, şpagă pentru a putea ieşi din România".

Trupa AC/DC a susţinut la 16 mai un concert la Bucureşti, unde au participat aproximativ 60.000 de spectatori.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite