AC/DC intră cu trenul pe scenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scena concertului va fi montată cu cinci zile înainte de eveniment. Organizatorii aşteaptă între 60.000 şi 80.000 de oameni la recitatul AC/DC, peste cinci zile, în Piaţa Constituţiei.

În Piaţa Costituţiei, porţile se deschid la ora 15.00. La ora 18.00, trupa americană Down, cu Phil Anselmo, ex-solistul trupei Pantera, va încălzi publicul. De la ora 19.30, veteranii de la Iris urcă pe scenă, înaintea legendelor australiene care-şi vor începe show-ul la ora 21.00. 

La concertul AC/DC fanii vor fi controlaţi la sânge

Tribune în curtea Parlamentului
La intrare, biletele de acces vor fi scanate unul câte unul. Aşa că, dacă veniţi în grup, fiecare trebuie să aibă tichetul la el. Nu se predau la intrare mai multe bilete deodată, pentru a evita aglomeraţia. Pentru că numărul biletelor a fost suplimentat, organizatorii recomandă achiziţionarea acestora exclusiv de la punctele autorizate. Biletele invalide vor fi reţinute, iar posesorilor lor li se va interzice accesul.

Dragoş Stanciu îl imită perfect pe solistul de la AC/DC

Duminică, fanii din România vor asista la spectacolul original pe care l-au văzut spectatori din toată lumea. În Capitală, ei îi vor putea vedea pe rockeri şi din curtea Casei Poporului. Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat amplasarea a două tribune de câte 2.500 de locuri fiecare pentru show-ul AC/DC. Potrivit organizatorilor, accesul publicului în aceste zone va fi permis între orele 12.00 şi 23.00.

„Trupa va veni cu propria scenă şi propria producţie”, anunţa Marcel Avram, organizatorul evenimentului. Astfel, stafful trupei vine cu 10 camioane şi sute de specialişti. Turneul european al „Black Ice” începe peste trei zile la Sofia, în Bulgaria.

În acest timp, la Bucureşti, pregătirile sunt în toi. „Trupa aduce absolut toate elementele de turneu pe care le-a folosit în Europa, SUA şi peste tot unde a cântat. Nu există niciun soi de compromis tehnic sau de producţie”, a declarat pentru „Adevărul” Sonia Lodi, PR Manager D&D East Entertainment.

Locomotiva are 3,5 tone
În timpul show-ului, spectatorii se vor simţi ca într-o gară. O locomotivă de 3.500 de kilograme, care pare că iese dintr-un zid, va opri în scenă, în spatele muzicienilor. Scena mare este împărţită în două corpuri, care se vor uni, iar locomotiva, îndreptată la 23 de grade, va sta ataşată de turela ei la opt metri şi jumătate distanţă de podea, acumulând o greutate de 6.000 de kilograme, cu toate susţinerile.

Două echipe de producţie lucrează la amplasarea scenei din Capitală, ce va fi construită  până la aducerea locomotivei din Sofia, la 15 mai. Personalul din România şi oamenii din spatele rockerilor formează o producţie cu 200 de „actori”.

Lojă pentru prieteni
În acest turneu, membrii trupei au cerut o lojă specială pentru familie şi prieteni. Trupa va mai avea în culise o bucătărie amenajată cu frigidere, cuptoare şi tot ceea ce este necesar bucătarului formaţiei. Site-ul www.weather.com anunţă ploi pentru duminică, aşa că nu vă uitaţi pelerinele, mai ales că accesul cu umbrele va fi interzis. Fanii întârziaţi mai pot cumpăra bilete la preţul de 398 de lei.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite