La concertul AC/DC fanii vor fi controlaţi la sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii îi sfătuiesc pe fani să respecte regulile internaţionale impuse la spectacolele de proporţii. Legendara trupă rock australiană ajunge la Bucureşti duminică pentru prima oară. Traficul va fi dat peste cap total şi pentru a evita aglomeraţia de la intrări, e bine să veniţi cât mai devreme la concert.

Citiţi şi

AC/DC intră în scenă cu trenul

Dragoş Stanciu îl imită perfect pe solistul AC/DC

În Piaţa Costituţiei, porţile se deschid la ora 15.00. La ora 18.00, trupa americană Down, cu Phil Anselmo, ex-solistul trupei Pantera, va încălzi publicul. De la ora 19.30, Iris urcă pe scenă, înaintea legendelor australiene care-şi vor începe show-ul la ora 21.00. Organizatorii Marcel Avram, împreună cu D&D east Entertainment şi East European Concert, aşteaptă 70.000 de persoane la cel mai aşteptat eveniment muzical al anului.

Vedere din curtea Camerei Deputaţilor

Accesul în zona de concert se va face până la ora 21.30, în funcţie de tipul de bilet.  După această oră, porţile vor fi închise. Cei care au bilete la categoria Golden Circle vor intra pe părţile laterale scenei, dinspre Piaţa Unirii. Pentru Normal Circle, VIP şi Tribuna, punctele de acces vor fi plasate pe Bulevardul Libertăţii, permiţând intrarea din două direcţii: dinspre Splaiul Independenţei şi dinspre Calea 13 Septembrie.

Pentru că organizatorii au suplimentat biletele, fanii AC/DC îi vor putea vedea pe rockeri şi de pe peluza Casei Poporului. Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat amplasarea a două tribune de câte 2.500 de locuri fiecare pentru show-ul AC/DC.

La intrare, biletele vor fi scanate unul câte unul. Aşa că, dacă veniţi în grup, fiecare trebuie să aibă tichetul la el. Nu se predau la intrare mai multe bilete deodată, pentru a evita aglomeraţia. Pentru că numărul biletelor a fost suplimentat, organizatorii recomandă achiziţionarea acestora exclusiv de la punctele autorizate. Biletele invalide vor fi reţinute, iar posesorilor lor li se va interzice accesul.

Biletele la AC/DC se distribuie exclusiv prin reţeaua Eventim.ro: magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Humanitas, Cărtureşti. Pentru cumparare online şi consultarea planului locaţiei, accesaţi site-ul www.eventim.ro.

image

Fără umbrele şi fără bannere

Aşa cum v-aţi obişnuit la producţiile masive care au avut loc în Bucureşti în ultimii ani, şi de această dată, organizatorii recomandă să nu veniţi în Piaţă cu sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, băuturi sau mâncare, aparate foto şi audio-video profesionale sau semi-profesionale. De asemenea, accesul cu umbrele nu este permis. În acest caz puteţi veni cu pelerinele de ploaie. 

Prezenţa copiilor sunt 7 ani este strict interzisă. Dacă părinţii aleg să-i însoţească pe aceştia, o pot face numai prezentând un bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Tribunele au fost montate, iar locomotiva de 3,5 tone care va fi amplasată pe scenă, soseşte la Bucureşti sâmbătă. „Trupa aduce absolut toate elementele de turneu pe care le-a folosit în Europa, SUA şi peste tot unde a cântat, a declarat pentru „Adevărul“ Sonia Lodi, reprezentant D&D East Entertainment.

Pe unde se face accesul la concert

VIP, Tribună, Normal Circle: Poarta dinspre Calea 13 Septembrie şi poarta dinspre Bulevardul Naţiunile Unite
GOLDEN CIRCLE: Porţile din Piaţa Constituţiei, atât în partea dreaptă, cât şi în partea stângă.

Restricţii de  circulaţie în Capitală

În zona unde se va desfăşura evenimentul, vor fi instituite restricţii rutiere, pe arterele principale, după cum arată comunicatul de presă al Poliţiei. Astfel, şoferii vor evita banda a IV-a de circulaţie a bretelelor perimetrului Pieţei Constituţiei, în intervalul 12.05.2010, ora 5.00 - 18.05.2010, ora 6.00.

La fel şi banda I de circulaţie, pe Bulevardul Libertăţii, între Bulevardul Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie, de astăzi, ora 0.00 şi până la 18 mai, ora 6.00. Sâmbătă şi duminică, traficul va fi restricţionat pe ambele sensuri pe Bulevardul Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunile Unite.

În ziua concertului, agenţii de poliţie vor fi prezenţi între orele 14.00 şi 00.00, pe Calea 13 Septembrie, între Bulevadul Libertăţii şi Piaţa Arsenalului; pe Bulevardul Libertăţii între Piaţa George Coşbuc şi Splaiul Independenţei; precum şi pe Bulevardul Naţiunile Unite între Strada B.P. Haşdeu şi Piaţa Naţiunile Unite.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite