Documentele camioanelor ce transportau tehnica AC/DC erau în perfectă legalitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii de frontieră arădeni de la Vama Nădlac nu au avut nici un fel de problemă cu actele convoiului de camioane ce transportă tehnica rock-erilor australieni în cadrul turneului lor.

La două zile de la concertul susținut de trupa AC/DC în București în data de 16 mai, echipa tehnică a pornit spre localitatea austriacă Lintz, acolo unde în data de 22 mai era programat următorul concert al trupei. Convoiul de camioane ce transportă tehnica trupei a tranzitat vama Nădlac din județul Arad fără nici un fel de probleme din partea autorităților vamale.

”Din punctul nostru de vedere, atât documentele automarfarelor cât și ale persoanelor ce însoțeau aceste transporturi au fost în perfectă regulă, iar formalitățile vamale s-au derulat fără nici un fel de incident”, a declarat în această dimineață purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție de Frontieră Arad, Mihaela Leș. Aceasta a mai adăugat că după intrarea în Uniunea Europeană, controlul la ieșirea din țară se face pe teritoriul maghiar, în punctul de trecere a frontierei a țării vecine pe sistemul one point control.

”Polițiștii de frontieră arădeni nu au fost sesizați de către membrii convoiului despre vreo problemă întâmpinată și nici nu s-a depus vreo plângere la aceștia”, a mai explicat Mihaela Leș.


Înainte de a ajunge în vamă, lucrătorii CNADNR au oprit convoiul și a solicitat șoferilor rovignetele pentru perioada șederii în România. Conform plângerii depuse de reprezentanții trupei la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale, acestora li s-a solicitat câte 50 de euro pentru fiecare automarfar pentru a-și putea continua drumul, pe motiv că nu au aceste rovignete.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite