EXCLUSIV Vezi aici cine este una dintre presupusele amante ale lui Tokes Laszlo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În declarația dată în procesul de divorț dintre soții Tokes, de către preotul reformat Balogh Barnabas, acesta amintește de trei femei cu care Tokes Laszlo, fost episcop reformat de Piatra Craiului, și-ar fi înșelat soția.

EXCLUSIV Un preot reformat confirmă infidelităţile vicepreședintelui PE Tokes Laszlo

Una dintre presupusele aventuri s-ar fi petrecut în anul 2000, la Biharia, unde Tokes Laszlo a fost chemat să țină un discurs, în deschiderea unui eveniment organizat de asociația tinerilor reformați din lume. "A venit și familia lui, care a fost mai apoi trimisă acasă, iar el a rămas acolo cu o doamnă de vreo 30 de ani", spune preotul chemat să depună mărturile în procesul de divorț, de soția europarlamentarului.

În declarația dată de preot apare descrisă o altă presupusă aventură a fostului episcop. S-ar fi petrecut în 1994, la Arad, cu ocazia unei conferințe, la care participau preoții reformați. "Eram cazați la hotel, fiecare avea camera lui. La mine în cameră s-au strâns câțiva participanți, pentru a bea niște vin, m-am dus să-l chem și pe el, însă el mi-a spus că nu vine, spunându-mi însă să o trimit la el în cameră pe Szabados Argentina. Chiar am condus-o, iar el o aștepta în cameră, stând pe pat și cu bustul gol, doar în pantaloni", a spus Balogh în fața magistraților orădeni.

Amantele lui Tokes

Fostul consilier a lui Tokes, de pe vremea când acesta era episcop de Piatra Craiului, a mai relatat despre o călătorie a lui Tokes Laszlo în Statele Unite ale Americii, în 2003, când ar fi fost însoțit de amanta sa, o studentă. "Femeile cu care a fost și despre care am vorbit mai sus, legat de evenimentul de la Biharia și cel din SUA, sunt Palfi Noemi și o anume Eniko", a mărturisit Balogh Barnabas.

Presupusa amantă, soția unui preot

Palfi Szekely Noemi, femeia amintită în declarația lui Balogh Barnabas, este o orădeancă în vârstă de 43 de ani, căsătorită cu un preot reformat, mamă a trei copii. Orădeanca, ajutată de soțul ei, conduce Asociația "Csillagocska", care are în componență o trupă de dans și o grădiniță și prin intermediul căreia organizează diferite evenimente pentru comunitatea maghiară din Oradea. Palfi Joszef, susține că declarațiile făcute de Balogh Barnabas, în legătură cu soția lui, nu sunt adevărate. "Am consultat deja un avocat și vom decide ce vom face. Dar sigur nu va rămâne așa. În rest nu vrem să declarăm nimic", a spus Palfi Joszef pentru Adevărul.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite