„Cuvântul tovarăşului Mihai Ungureanu", premier desemnat, din Scânteia Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poză cu discursul "tovarăşului" Mihai Ungureanu, premier desemnat Foto: Pagina de Facebook evenimentele zilei
Poză cu discursul "tovarăşului" Mihai Ungureanu, premier desemnat Foto: Pagina de Facebook evenimentele zilei

Pe site-ul de socializare Facebook a fost postată miercuri a pagină din Scânteia Tineretului din 19 mai 1985, în care este prezentat discursul lui Mihai Ungureanu, delegat al Organizaţiei Judeţene Iaşi a Uniunii Tineretului Comunist (UTC).

Pe pagina de Facebook evenimentele zilei a fost postat un articol din Scânteia Tineretului în care apare „Cuvântul tovarăşului Mihai Ungureanu“, actualul premier desemnat.

Averea ieşeanului Mihai-Răzvan Ungureanu, premier desemnat

„Tovarăşul“ Ungureanu, ca membru delegat al Organizaţiei judeţene Iaşi a UTC salută hotărârile adoptate de Congresul al XIII-lea al Partidului Comunist şi "înflăcăratele îndemnuri adresate tinerei generaţii de către tovarăşul Nicolae Ceauşescu".

În discursul său, Mihai Ungureanu susţine că „Suntem conştienţi că pentru a realiza o economie modernă, intensivă, sunt necesare cadre a căror pregătire să se reflecte în capacitatea de a răspunde noilor exigenţe ale muncii, ale activităţii sociale în general, care trebuie să dovedească înaltă competenţă profesională, gândire creativă, deschidere spre nou, spirit de iniţiativă, responsabilitate, ordine şi disciplină“.

Vecinii despre premierul desemnat: „Este un om bun, serios,dar cam singur“

Totodată, „noi, elevii din judeţul Iaşi, ne angajăm că vom depune toate eforturile pentru a ne forma ca specialişti cu o înaltă pregătire politică şi profesională, cu conştiinţă înaintată, hotărâţi să muncească fără preget, cu entuziasm şi pasiune tinerească, revoluţionară“.

Un ieşean, desemnat premier. În CV se laudă că ştie limba maghiară UPDATE

Premierul desemnat, Mihai-Răzvan Ungureanu, a absolvit în 1987 Liceul de matematică-fizică „Costache Negruzzi“ din Iași ca şef de promoţie. Din 1985 şi până la Revoluţie a fost membru supleant în Comitetul Central al Uniunii Tineretului Comunist (UTC).

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite