Încă o înfrângere pentru Hagi! Galata a pierdut cu Ankaragucu (2-3). Va fi demis „Regele“?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Galata lui Hagi a pierdut incredibil în ultimele minute meciul de la Ankaragucu, iar turcii par să îşi fi pierdut răbdarea cu Regele: "Continui să scrii istorie?!", scriu cei de la Fotomac

Turcii îl ironizează pe Hagi după 2-3 cu Ankaragucu

Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi şi la care evoluează Bogdan Stancu, a fost învinsă duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-1), de echipa Ankaragucu, într-un meci din etapa a 25-a a campionatului Turciei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Sestak '51, '85, '87. Pentru Galatasaray au înscris Aydin Yilmaz '31 şi Pino '61.

La echipa din Istanbul, Bogdan Stancu a evoluat până în minutul 64, când a fost schimbat cu Bariş Ozbek. Argentinianul Juan Culio nu a făcut parte din lotul pentru acest meci, iar columbianul Robinson Zapata a apărat poarta echipei Galatasaray.

Formaţia antrenată de Hagi ocupă locul 11 în clasamentul campionatului turc, cu 33 de puncte, înregistrând până în prezent 10 victorii, 3 rezultate de egalitate şi 12 înfrângeri, conform prosport.

Gică Hagi, înjurat de Baros la antrenament!

Hagi: „Am dat greş"

Hagi a vrut să demisioneze, dar n-a fost lăsat!

Demis tot de Anakarugucu?
Aventura lui Gheorghe Hagi pe banca celor de la Galatasaray pare tot mai aproape de sfârşit după acest rezultat negativ. La fel ca şi în cazul lui Frank Rijkaard, Ankaragucu este echipa care îi poate încheia mandatul. Olandezul a fost înlocuit de „Rege" după un 2-4 în meciul din tur.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite