Hagi: „Am dat greş“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finalul egalului cu Karabukspor, „Regele“ a admis că a fost depăşit de situaţie. Apoi, l-a sunat pe preşedintele Galatei şi s-a oferit să demisioneze, după care a revenit la Bucureşti. Hagi se clatină. Fanii i-au întors spatele, de sprijinul conducerii nu mai poate fi vorba, iar în ultima etapă a avut parte şi de un arbitraj potrivnic.

La finalul meciului cu Karabukspor, scor 0-0, Hagi era un monument de deziluzie. Cu iataganul atârnând tot mai greu deasupra capului, „Regele" s-a târât până în sala de conferinţe, unde ziariştii turci aşteptau flămânzi explicaţii.

„Am dat greş, recunosc! Îmi cer scuze, în primul rând, faţă de suporteri. Îmi asum o parte din rezultatele din ultima vreme, dar repet, nu sunt singurul vinovat. Nu uitaţi că eu am venit doar de patru luni la club. Sunt în continuare plin de idei şi bine intenţionat", s-a scuzat tehnicianul român. Apoi, l-a sunat pe preşedintele Adnan Polat: „Dacă vreţi, eu plec!". „Sunt foarte nervos acum, mai vedem", i-a răspuns başkanul turc. Cotidianul „Fotomac" a tradus: „Eşti liber să pleci". Hagi şi-a făcut apoi bagajele şi a revenit în ţară. Momentan, doar pentru două zile.

Batiste albe de la fani

Abdicarea „Regelui" e iminentă, anunţă presa turcă. „Rămas bun, Hagi", a titrat, ieri, „Fotomac". Fanii nu mai sunt nici ei de partea românului. Sâmbătă, cei 10.000 de suporteri din tribunele „Turk Telekom Arena" au avut un singur scop la meciul cu Karabukspor: să protesteze. Au fluierat jucătorii, şi-au întors spatele la teren şi au fluturat batiste albe la adresa conducerii.

Cel mai vizat, preşedintele: „Polat, dă-ţi demisia". Dar, nici Hagi n-a scăpat! „Reacţia fanilor m-a deranjat! Dacă lucrurile mergeau bine, eu nu aş fi fost aici. Dacă nu mă vor, să vină să-mi zică în faţă, să ne întâlnim să vorbim. Numai împreună putem reuşi", le-a transmis românul din sala de conferinţe.

Dezavantajat şi de arbitraj

Ca şi cum jocul inexpresiv al echipei sale nu era de ajuns, pe Hagi nu-l ajută nici soarta. La meciul de sâmbătă seară, din cele două ocazii mari de gol ale Galatei, Baros a nimerit bara din şase metri. Galata putea beneficia însă şi de trei lovituri de pedeapsă! Două dintre ele clare ca bună ziua, Kazim Kazim şi acelaşi Baros fiind doborâţi în careul oaspeţilor. „150% penalty la Kazim", a fost de părere şi presa locală.

"Îmi cer scuze, în primul rând, faţă de suporteri. Îmi asum doar o parte din rezultatele din ultima vreme. "
Gheorghe Hagi
antrenor Galatasaray

"Hagi era supărat de rezultat. Din ce am vorbit cu colegii mei, Galata trebuia să aibă măcar un penalty."

Florin Cernat
mijlocaş Karabukspor

Lansează cupa „Hagi Danone"

„Regele" a lăsat deoparte problemele de la Galatasaray şi s-a întors acasă. Motivul? Astăzi, la hotelul Ibis, Gara de Nord, de la ora 11.00, fostul căpitan al tricolorilor va participa la conferinţa de presă care marchează lansarea celei de-a doua ediţii a Cupei „Hagi Danone" la fotbal.

Stancu, doar cu umbra pe teren

Jucătorul adus de Hagi în această iarnă de la Steaua, pentru cinci milioane de euro, a repetat meciul slab din cupă cu Gaziantepspor. „Stancu, în continuare fără grai", era titlul unui articol din „Fotomac", turcii considerându-l pe atacantul român printre cei mai slabi de pe teren. „Motanul" l-a dezamăgit şi pe „Rege", care l-a schimbat în minutul 72 cu Pino. Zapata şi Culio, la rândul lor titulari cu Karabukspor, au terminat meciul în teren. La adversari, Florin Cernat a fost titular şi a jucat 56 de minute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite