Hagi a vrut să demisioneze, dar n-a fost lăsat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa turcă scrie că Gică Hagi a vrut să demisioneze de la Galatasaray! Nu a fost însă lăsat să plece de preşedintele Adnan Polat.

„Pentru mine nu contează banii. Dacă vreţi să renunţ la funcţie voi respecta această decizie şi voi demisiona”, i-ar fi spus Hagi lui Polat, conform Mediafax. Replica preşedintelui a venit ca o asigurare pentru antrenorul român: „Nu mă îndoiesc nicio clipă de bunăvoinţa ta, de sinceritatea ta şi de faptul că munceşti mult. Ştiu şi cât de mult iubeşti echipa Galatasaray”.

Cu toate astea, başcanul turc n-a ratat ocazia să-i transmită „Regelui” unde greşeşte. „Te încăpăţânezi în unele privinţe şi insişti în privinţa unor jucători. Ştiu şi eu că de când ai venit ai avut mulţi fotbalişti accidentaţi. Dar nu i-ai folosit în locul lor pe cei sănătoşi. Trebuie să îţi îndrepţi aceste greşeli. Ne continuăm drumul cu tine. Nu mai vorbim de timp. Foloseşte corect echipa. De acum încolo aştept numai un fotbal bun şi victorii de la această echipă”, i-a mai spus Polat lui Hagi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite