Cicatricea lui Cristi Chivu a şocat lumea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Chivu speră să revină cât mai repede pe teren  Foto: Gazzetta dello Sport
Cristi Chivu speră să revină cât mai repede pe teren Foto: Gazzetta dello Sport

Fotografia din „Gazzetta dello Sport“, preluată de „Adevărul“, în care se vede tăietura de la operaţia suferită de fotbalistul român a stârnit rumoare. Cotidianul italian „Gazzetta dello Sport“ a publicat în numărul de sâmbătă primul interviu şi primele poze cu Cristi Chivu, exact la o lună de la operaţia la cap suferită de acesta.

Cicatricea pe care Chivu o are în partea dreaptă a capului a şocat. O tăietură mare, înfricoşătoare, care certifică situaţia în care a fost Cristi după meciul Chievo- Inter. Fotbalistul român a povestit şi prin ce a trecut după duelul cu Pellissier, în urma căruia şi-a spart capul.

Mai citiţi şi:

Cristi Chivu s-a născut din nou!

Chivu a revenit în România

Moratti: „Dacă nu va mai putea juca, îi prelungesc lui Chivu contractul cu încă doi ani!”

„În acel moment am simţit că am o gaură în cap. În ambulanţă doctorul mi-a spus că e nevoie de operaţie şi atunci mi-au trecut multe lucruri prin cap. Dacă până pe 6 ianuarie cel mai frică îmi era ca fiicei mele să nu i se întâmple ceva, atunci am simţit că s-ar putea să nu mă mai pot teme pentru ea", a afirmat Chivu, dând de înţeles că s-a temut de moarte.

„E şi normal. Când urmează să fii operat la cap, iei în calcul şi varianta că se poate să nu te mai trezeşti niciodată", a confirmat tot el. Căpitanul tricolorilor a recunoscut că după ce a văzut faza la televizor şi pe internet şi-a dat seama că greşeala a fost a lui. „Nu mai puteam ajunge la minge, trebuia să mă opresc. Sunt însă lucruri pe care le realizezi prea târziu", a declarat Cristi. În drum spre spital el şi-a sunat soţia şi i-a spus că este bine şi în seara aceleiaşi zile va fi acasă.

„O minţeam cu bună ştiinţă, dar nu voiam ca lumea să îşi facă griji pentru mine. După operaţie am fost atât de fericit, încât am început să sun şi să dau mesaje la toţi prietenii. M-au văzut doctorii şi ­mi-au luat telefonul două zile", a mai rememorat fundaşul lui Inter.

Inter l-a trecut pe lista UEFA

Chivu a primit un sprijin moral de la Jose Mourinho, care a decis ca fotbalistul român să fie trecut pe lista UEFA pentru meciurile din această primăvară. „La sfârşitul lunii martie o să revin. Vreau să iau campionatul cu Inter şi să câştig Liga Campionilor", a decretat Chivu, care pentru început ar putea purta o casă de protecţie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite