Chivu a revenit în România - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre revenirea lui Chivu în ţară, economiile făcute de Mititelu sau dialogul dintre Mititelu şi Givanni Becali. Printre alte subiecte, Maradona îi predă ştafeta lui Ronadinho, iar Arpad Paszkany nu ar renunţa la CFR. 

Chivu a revenit în România. Cristi Chivu a revenit în ţară după operaţia suferită acum două săptămâni. Fundaşul lui Inter s-a lovit cap în cap cu Pelissier, în disputa câştigată de trupa lui Mourinho la Verona, contra lui Chievo şi a rămas pentru mai multe zile în spital. Deşi nimeni nu anticipa o 'descindere' a căpitanului naţionalei în România, acesta a sosit în ţară, pentru a-şi vizita soacra, aflată în spital, scrie ProSport.

Mititelu a economisit 1,2 milioane € pe an renunţând la fotbaliştii cu salarii mari. Mititelu a scăpat de plata a şase dintre cele mai "grase" contracte din lot şi a făcut economie la salarii de peste un milion de euro. Forţat de problemele financiare, Adrian Mititelu şi-a îndeplinit unul dintre obiectivele primordiale în această iarnă. De pe statul de plată al Ştiinţei pe 2010 au dispărut şase salarii,  în total 1.180.000 de euro, anunţă Gazeta Sporturilor.

Dialog savuros între Mititelu şi Giovanni Becali. Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, şi impresarul Ioan Becali au purtat un schimb savuros de replici, în direct la Contraatac. Totul a pornit de la o discuţie pe marginea transferului mijlocaşului Florin Costea la Atletico Madrid, anunţă GSP TV.

Maradona îi predă ştafeta lui Ronadinho. Maradona vede Brazilia favorită la Campionatul Mondial din Africa de Sud. Maradona laudă prestaţiile brazilianului din ultima perioadă şi spune că Brazilia este favorită la câştigarea Mondialului. "Nu voi înţelege niciodată de ce este criticat Ronaldinho. Urmăresc mereu partidele lui AC Milan, iar pentru mine nu există decât el. E unul dintre cei mai mari fotbalişti pe care i-am văzut vreodată. Sper să îl văd în acţiune la Mondialul din Africa", a spus Maradona, citat de Sport.ro.

Arpad Paszkany: "CFR-ul este jucăria mea". Deşi criza economică mondială se simte şi în cazul conducătorilor din fotbalul românesc, patronul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, declară că nu s-a gândit să vândă clubul, în ciuda faptului că au existat oferte în acest sens. "Nu aş vinde clubul dacă aş primi o ofertă, de ce aş face-o? Este jucăria mea! Am avut oferte să fac acest lucru, dar în fotbal ai un avantaj: când ai o echipă destul de bună, atunci supărările trec într-o săptămână", a declarat Paszkany, citat de Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite