ŞOC: Ilie Dumitrescu şi-a dat demisia de la Steaua. Vezi lista cu posibilii înlocuitori!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După remiza cu Astra Ploieşti, 1-1, Ilie Dumitrescu a anunţat că pleacă din Ghencea.

Iată posibilii înlocuitori ai lui Ilie Dumitrescu:

Edi Iordănescu

Dusan Uhrin jr

Dan Petrescu

Anghel Iordanescu

Rony Levy

Marius Lăcătuş

VIDEO Iată ultimele imagini cu Ilie Dumitrescu la Steaua

VEZI AICI FILMUL MECIULUI CARE A PROVOCAT DEMISIA LUI ILIE DUMITRESCU!

Ilie Dumitrescu a vorbit despre alegerea sa de a demisiona de la Steaua într-o scurtă conferinţă de presă.


UPDATE Lăcătuş: "Aş reveni la Steaua, dar în anumite condiţii"

UPDATE Uhrin jr a fost demis de la AEL Limassol

UPDATE Becali: "Ilie a vrut să facă pictură din fotbal!"

UPDATE Ienei: "Ilie este un om slab!"


UPDATE Becali: "Dan Petrescu ar lua titlul cu 10 puncte avans!"

UPDATE Becali a anunţat antrenorul Stelei pentru meciul din Cupa României

UPDATE MM Stoica: „A apărut un nume pentru Steaua: Dusan Uhrin jr.”

UPDATE MM Stoica: "Ilie şi Dan Petrescu sunt cei mai mari stelişti"

UPDATE Becali: "Ilie nu poate fi întors! Unde nu se bagă stăpânul nu există nici Duh Sfânt"

După conferinţa de presă Ilie Dumitrescu a confirmat că decizia este din cauza suporterilor, potrivit sport.ro. Helmut Dukadam a declarat că speră să îl facă pe Dumitrescu să se răzgândească. Potrivit sursei citate, unii suporteri au declarat că Dumitrescu este un antrenor de divizia C, întreg stadionul cerând demisia antrenorului în timpul meciului. Atitudinea spectatorilor a început cu câteva minute înaintea încheierii meciului.

"Tratament de genul ăsta la cât am făcut eu pentru clubul ăsta nu ştiu dacă a existat" a declarat Dumitrescu la părăsirea stadionului.

UPDATE Duckadam: "Sper că Ilie Dumitrescu a luat o decizie la cald"

UPDATE Selymeş: "Eu îl sfătuiesc pe Ilie Dumitrescu să mai rămână"

Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Tibor Selymeş, a declarat, luni seară, după remiza cu Steaua, scor 1-1, că îl sfătuieşte pe tehnicianul Ilie Dumitrescu să mai rămână la gruparea din Bulevardul Ghencea.

"Sper ca la următorul joc al Stelei să fie stadionul plin. Cu siguranţă Steaua va lua titlul. Am un ultim mesaj pentru cei care vorbesc despre Steaua. Nu o să puteţi să îi luaţi niciodată echipa lui Beclai. Asta ca pe viitor să ajute echipa şi jucătorii. Nu o să puteţi să luaţi echipa pentru că este acţionar majoritar" a declarat Ilie Dumitrescu.

"Am prins o zi proastă. Am venit să ajut echipa asta, am venit cu sufletul deschis, dar nu pot continua...demisionez. Suporterii şi-au îndeplinit obiectivul, Ilie Dumitrescu a plecat. Am jucat prost, păcat de evoluţia de la Liverpool. În continuare sînt alături de jucători, nu am luat nimic de la această echipă, am venit gratis. Îl stimez pe Becali pentru că m-a susţinut. Renunţ din cauza suporterilor care nu mă mai doresc la echipă. Poate că suporterii au considerat că eu nu am făcut nimic pentru clubul acesta şi merit un asemenea tratament", a mai spus Ilie Dumitrescu după meci, potrivit gsp.ro.

"Vreau să vă spun ce mi-a zis Cristi Borcea azi şi râdeam, dar are dreptate: fotbalul e distrugător de oameni. Să nu te bagi, tu dai bani dar ai voie doar să te îmbolnăveşti. Nici nu mai pot să vorbesc de nervi. Un patron are dreptul doar să fie distrus, să înnebunească. Atât, în rest să nu cumva să zici ceva. Eu de ce iau 20 de jucători şi Steaua are două echipe, dar eu joc tot cu ăia 11 şi în Europa şi în campionat? A doua echipă pentru ce e? S-a văzut oboseala, asta a fost. Jucătorii n-au nici o vină", a zis Gigi Becali la gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite