Becali: "Ilie a vrut să facă pictură din fotbal!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul stelist Gigi Becali, nu a dorit să-l atace făţiş pe Ilie Dumitrescu, dar a dat de înţeles că îl învinovăţeşte pe tehnician pentru jocul echipei.

"Ilie dacă înţelegea nişte lucruri nu-şi anunţa demisia. Nu vreau să-l atac fiindcă a venit atunci cînd mi-a fost mai greu. L-am sunat duminică seară pe la ora 12, mi-era jenă să-i spun, pentru că nu i-am cerut niciodată nimic, dar am vrut să-l rog din inimă să nu joace cu Brandan la mijloc, ci în stînga, fiindcă Tănase poate juca şi în dreapta. Nu mi-a răspuns şi n-am vorbit. Luni m-am trezit la 7 dimineaţă cu o presimţire şi am vorbit cu el pe la 13 şi i-am zis să fie atent, că meciul ăsta e foarte important. Oamenii care-l cunosc pe Brandan mi-au zis că nu e mijlocaş central niciodată. Mi-a zis «Stai, măi, liniştit. Îţi vezi de treaba ta, nu e nici un fel de problemă», a spus Becali.

Finanţatorul spune că Ilie Dumitrescu şi-a dorit să facă prea multe şi nu i-a işeit mai nimic:

"Poţi să stai undeva unde nu eşti dorit?! Orice antrenor care vine poate face performanţă, numai să nu vrea să fie un geniu. Ilie a vrut să facă din fotbal pictură, iar aşa ceva nu se poate!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite