Gigi Becali, executat cu 75.000 de euro de Copos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanţa de judecată a decis că Becali trebuie să-i achite o datorie mai veche patronului din Giuleşti. Latifundiarul a luat foc, atacându-l suburban pe rapidist. Decizia Tribunalului îl obligă pe Gigi Becali să-i achite lui George Copos suma de 75.000 de euro, din cauza neplăţii cheltuielilor înregistrate la Hotelul Sport de la Poiana Braşov.

Transferuri: culoarea banilor era neagră

Becali: „Copos e un ţigan de doi lei, un nenorocit!"

Până la meciul Steaua - Rapid din etapa a 14-a, George Copos a câştigat o bătălie cu Gigi Becali în instanţa de judecată. Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a decis ca finanţatorul Stelei să plătească de urgenţă grupului hotelier Ana Holding suma de 65.000 euro, plus 10.000 de euro reprezentând penalizări.

Copos este un nenorocit, un ţigan de doi lei. Face numai măgării, are şi faţă de om de nimic", a tunat Becali marţi seară, la puţin timp după aflarea veştii, stârnind rumoare deoarece atacul său părea venit din senin. În fapt, Becali a petrecut la hotelul lui Copos cu ocazia Revelionului 2009 cu tot alaiul său de rude şi prieteni, vreo 40 de inşi în total, iar la plecare a refuzat să achite nota de plată, motivând că George Copos are nişte datorii mai vechi la el.

Patronul Rapidului l-a lăsat atunci în pace, dar l-a acţionat în judecată, iar după aproape doi ani a câştigat procesul. „Gigi nu este dator la mine, ci la grupul hotelier Ana Holding. Dacă nu ar fi fost Gigi Becali, Steaua era în faliment, la fel cum, dacă nu aş fi fost eu, Rapidul ar fi ajuns rău de tot. Nu am de ce să-i răspund în aceeaşi manieră. Asta e societatea românească, oamenii se bălăcăresc şi în politică, şi peste tot", a declarat ieri Copos. Interesant este că şeful Stelei a petrecut şi ultimul Revelion tot la Poiană, însă a „tras" la Hotelul Ruia, care îi aparţine lui Adrian Ilie.

"Gigi nu este dator la mine, ci la grupul hotelier Ana Holding."
George Copos patron Rapid

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite