Becali: „Copos e un ţigan de doi lei, un nenorocit!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Enervat că patronul Rapidului, George Copos a declarat că în Ghencea se desfăşoară o telenovelă ce seamănă cu melodia "The show must go on", de la Queen, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a lansat un atac suburban la adresa omologului său din Giuleşti.

"Copos este un nenorocit, un ţigan de doi lei care nu-şi vede de treaba lui. Face numai nenorociri, numai măgării, are şi faţă de om de nimic! Am avut vreo treabă cu ei? Ţine el la cineva? Nu iubeşte pe nimeni! A dat vreun ban pentru caritate, îl interesează de cineva? Nu are putere nici să conducă la el acolo. Astăzi îl caut pe Taher şi cumpăr creanţa de la fiica lui, ca să vadă Copos cum e cu mine", a spus Gigi Becali la GSP TV.

"Apostol e printre preferaţii mei!"

"Am spus un lucru despre Marinescu în vestiar, am dat un exemplu, dar totul era la modul general. Apostol a râs pentru că ştia că Laurenţiu e cel mai cuminte şi disciplinat, eu l-am oprit, i-am zis că nu permit să se râdă. Eu nu permit să se râdă nici când există motiv atunci când ţin lecţii de disciplină! Am vrut să dau un exemplu, să fie clar de pe ce poziţii discutăm! Apostol e unul dintre preferaţii mei!", a mai declarat conducătorul din Ghencea.

"I-am făcut toate poftele lui Piţurcă!"

"Mulţi dintre jucători îl privesc pe Lăcătuş ca pe un idol. Înainte erau Goian, Ghionea, jucători cu pretenţii, acum nu mai sunt. Marius ştie că nu riscă mult, pentru că are lot. O să vedeţi în meciul cu Napoli! Fanii Stelei nu mă vor iubi pe mine niciodată. Devin penibili când contestă un patron care în perioada asta aduce 20 de jucători. I-am făcut toate poftele lui Piţurcă, i-am adus 14 jucători. Piţurcă a iubit atât de mult Steaua, că a cerut garanţie de 20 de milioane şi a lăsat şi echipa singură la Braşov. N-am nicio vină că a plecat Piţurcă al lor", a încheiat latifundiarul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite