Piţurcă: „Nu am scăpat încă de retrogradare. Unii jucători vor pleca de la Ştiinţa!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Eliminarea din Cupa României l-a făcut pe managerul general al Universităţii Craiova să declare că este „amărât pentru că a pierdut jocul care putea salva sezonul“ şi că se va gândi doar la campionat.

Sunt amărât, am pierdut un joc care putea salva acest sezon. Din păcate, am pierdut după prelungiri, la 11 metri. Pur şi simplu, jucătorii au ratat, nu şi-au pregătit execuţiile bine şi asta a fost“, a spus Victor Piţurcă la Sport.ro.

Răduţ, mărul discordiei între Piţurcă şi Iancu!

Ştiinţa a părăsit Cupa României la loteria penalty-urilor (Filmul eşecului din „Groapă“)

Mi-am felicitat băieţii, au jucat foarte bine pe alocuri. Puteam obţine victoria, în prelungiri am avut ocazii mult mai clare. Le spuneam băieţilor că, pe terenul lui Dinamo, trebuie să marchezi cel puţin două goluri ca să poţi învinge. Îmi pare rău şi pentru suporterii noştri! Se pare că nu e acesta anul Craiovei, vom vedea ce se va întâmpla în anii viitori“, mai spus managerul Ştiinţei.

Victor Piţurcă anunţă mişcări de trupe în această iarnă la Craiova, pentru că echipa „nu a scăpat încă de la retrogradare“.

Sper să reuşim jocuri bune în campionat, pentru că nu am scăpat încă de retrogradare, mă gândesc şi la acest lucru. Vom avea o misiune dificilă duminică, Dinamo are un lot valoros numeric, are cu cine să schimbe. Nu am ce să le reproşez băieţilor, au luptat 120 de minute, au făcut tot posibilul pentru a câştiga! La iarnă, e obligatoriu să aducem şase-şapte jucători. Unii dintre cei care nu prea au jucat în ultimul timp la Ştiinţa vor pleca la altă echipă, să schimbe aerul, să joace“, a precizat Piţurcă.

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (0-1, 1-1), după loviturile de departajare, echipa Universitatea Craiova.

La loviturile de departajare, pentru Dinamo au punctat Andrei Cristea, Cătălin Munteanu, Adrian Cristea şi a ratat Bordeanu, în timp ce pentru Universitatea a înscris Ologu şi au ratat Găman, Bărboianu şi Mihai Costea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite