Răduţ, mărul discordiei între Piţurcă şi Iancu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răduţ (în albastru) putea să fie coleg cu Alexa (în alb),  dar până la urmă el a ajuns la Steaua
Răduţ (în albastru) putea să fie coleg cu Alexa (în alb), dar până la urmă el a ajuns la Steaua

Conflictul monstruos dintre Victor Piţurcă şi Marian Iancu are rădăcini mai vechi. Totul a pornit de la o dispută, petrecută în vară, pentru achiziţionarea mijlocaşului stelist. Totul s-a întâmplat în vara acestui an când oficialul de pe Bega îşi asigurase, verbal, semnătura lui Răduţ, însă Piţurcă l-a „deturnat” către Steaua, echipa pe care o pregătea atunci.

Scandalul dintre Victor Piţurcă şi Marian Iancu a mocnit din vara acestui an, atunci când cei doi oameni de fotbal s-au certat pe seama unui jucător. Cel în cauză este Mihai Răduţ, unul dintre fotbaliştii care-i plac mult actualului antrenor al Universităţii Craiova, dar care s-a aflat şi printre remarcaţii timişorenilor.

De fapt, oficialii de pe Bega au pus „ochii" pe mijlocaşul în vârstă de 20 de ani încă din campionatul trecut, atunci când el evolua la Internaţional Curtea de Argeş.  Au discutat cu jucătorul şi stabiliseră de principiu ca din vară acesta să ajungă la Timişoara.

În schimbul promisiunii, fotbalistul s-a „făcut" şi cu un Audi A8, care i-a aparţinut patronului Marian Iancu. Lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură în momentul în care s-a terminat sezonul. Steaua a intrat pe fir şi, profitând şi de relaţiile bune dintre patronul Gigi Becali şi „omologul" său de la Curtea de Argeş, Benone Lazăr, a reuşit să-l aducă pe Răduţ în Ghencea!

Steliştii au beneficiat şi de ajutorul lui Gică Craioveanu, unul dintre cei mai buni prieteni ai familiei Răduţ şi omul care i-a vegheat, de la distanţă, paşii internaţionalului român. Jucătorul a semnat cu Steaua, în detrimentul bănăţenilor, lucru care l-a scos din minţi pe Marian Iancu, mai ales că fotbalistul a „uitat" şi să-i dea limuzina înapoi, făcându-i o gaură în buget de peste 50.000 de euro.

Iancu a fost convins că Piţi a stat în spatele mişcării lui Răduţ şi nu l-a iertat când a avut ocazia să-l atace în presă.

Piţurcă îl vrea la Craiova

În perioada scurtului mandat al lui Victor Piţurcă la Steaua, Răduţ a fost unul dintre fotbaliştii folosiţi cu regularitate. De altfel, tehnicianul a recunoscut că are n-are încredere în posibilităţile de creştere valorică a jucătorului originar din Slatina.

Dialog şoc / Iancu: „Piţi eşti homosexual?“ Piţurcă: „Ţigan borât! Porţi legal 200 de kile de rahat în tine“

După ce Piţurcă a plecat de la Steaua, Mihai a jucat din ce în ce mai puţin, ajungând chiar, în ultima etapă, să fie trimis în tribună. Piţi vrea să-i întindă o mână de ajutor puştiului şi să-l ia la Craiova, din iarnă.

Stelistul are maşini de 200.000 de euro

Răduţ a fost pasionat de maşini de mic. La 18 ani, din banii strânşi la Sporting Lisabona, dar şi ajutat de părinţi, şi-a luat un Audi. L-a vândut apoi, a pus diferenţa şi şi-a achiziţionat un Porsche 911.

Nici acest bolid nu a stat prea mult timp în garajul lui Răduţ, l-a vândut, a condus apoi Audi A8, de la Iancu, iar în urmă cu două luni şi-a cumpărat un Range Rover alb.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite