VIDEO Victor Hănescu scuipă pe teren la Wimbledon, patru persoane arestate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit BBC, imaginile captate în timpul meciului dintre român şi adversarul său, germanul Daniel Brands, îl surprind pe Hănescu în timp ce scuipă către suporteri după un presupus abuz verbal la adresa sa.

Victor Hănescu ar putea pierde banii obţinuţi la Wimbledon

Sursa citată susţine că un purtător de cuvânt de la Scotland Yard a declarat că patru tineri au fost duşi la secţia de poliţie după ce Hănescu s-a plâns reprezentanţilor forţelor de ordine în legătură cu incidentul.

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt de la Wimbledon a declarat că arestarea celor patru tineri şi gestul românului ar putea să nu fie corelate în niciun fel.

"La început am crezut că cele patru persoane arestate au fost implicate în incidentul în care Hănescu a scuipat către public. Acum însă se pare că nu este aşa şi că a fost doar o coincidenţă. Astfel, Hănescu este posibil să fi scuipat spre persoane pe care noi nu le cunoaştem" a declarat oficialul de la Wimbledon, potrivit sursei citate.

CITEŞTE ŞI:

Victor Hănescu a pierdut cu Daniel Brands: 7-6/7, 7-6/3, 6-7/7, 3-6, 0-3 abandon

Reprezentanţii forţelor de ordine au declarat, pe de altă parte, că au primit o plângere de la terenul de tenis şi că în urma acesteia i-au arestat pe cei patru.

Pentru a face lumină în caz, arbitrul de la Wimbledon, Andrew Jarrett a cerut o înregistrare a incidentului pentru a vedea exact ce s-a întâmplat şi pentru a decide totodată dacă va fi aplicată vreo pedeapsă pentru român din cauza gestului său.

"Vom examina dovezile şi vom determina dacă gestul românului trebuie pedepsit cu adevărat" a declarat Jarrett. Potrivit sursei citate, amenda pe care românul ar putea să o ia este de 6,600 Lire Sterline.

Meciul te tenis s-a terminat la scorul de 6-7 6-7 7-6 6-3 3-0 în favoarea lui Brands, când Hănescu s-a retras, după ce în setul trei a avut patru mingi de meci.

Terenul 18, unde a avut loc meciul dintre Hănescu şi Brands a găzduit şi cel mai lung meci de tenis din istorie între americanul John Isner şi francezul Nicolas Mahut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite