VIDEO Cătălina Ponor pune pe jar gimnastica: "Aș fi vrut să primesc și eu felicitări din partea celor din lot!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălina Ponor la bârnă
Cătălina Ponor la bârnă

Gimnasta română Cătălina Ponor a ocupat locul doi în finala de la sol, însă a făcut o afirmație șocantă la finalul concursului, cu lacrimi în ochi.

Imediat după ce ne-a adus a noua medalie la Jocurile Olimpice (2 aur, 5 argint şi 2 bronz), Cătălina Ponor a avut o reacţie incredibilă

Într-un interviu acordat pentru Dolce Sport, sportiva care va împlini 25 de ani pe data de 20 august a făcut următoarea afirmaţie: "Nu o să comentez ce s-a întâmplat la bârnă, trebuia doar să-mi fac eu treaba și să stau acolo pe aparat. După sol, mi-aș fi dorit să primesc și eu felicitări din partea celor din lot, dar asta este. O să mă retrag din sport, dar fără regrete, am dat tot ce puteam să fac", a spus Cătălina cu lacrimi în ochi.

URMĂREȘTE AICI DECLARAȚIA CĂTĂLINEI PONOR DUPĂ FINALA DE LA SOL

Cătălina Ponor a avut un exerciţiu perfect la sol, dar a primit o notă de 15.200, faţă de 15.600, cât a primit Alexandra Raisman. Sala a huiduit la auzul notei.

Cătălina Ponor a pierdut medalia de bronz, după ce arbitrii au acceptat contestaţia delegaţiei SUA făcută în cazul sportivei Alexandra Raisman, în finala de la bârnă de la JO, acordându-i americancei o notă egală cu a româncei dar cu o dificultate a exerciţiului mai mare.

Cătălina Ponor a intrat a doua în finala de la bârnă, execuţia sa fiind notată cu 15.066. Ultima sportivă intrată însă în concurs, Alexandra Raisman, a fost notată cu 14.966, antrenorii ei depunând contestaţie. Arbitrii au acceptat contestaţia şi, după noi verificări, au mărit dificultatea exerciţiului, obţinând nota finală 15.066. Ponor a pierdut bronzul în ultima secundă, încheind pe locul 4.

Citeşte şi:

PONOR, CIUPITĂ DE ARBITRI LA BÂRNĂ

SECRETELE SANDREI: SE IUBEȘTE CU FIUL MARIANEI BITANG

CE SPUNE ANDREI BITANG DESPRE SANDRA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite