EXCLUSIV Andrei Bitang, iubitul Sandrei: "I-am ţinut pumnii strânşi din faţa televizorului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul Marianei Bitang şi iubitul Sandrei Izbaşa a adeclarat pentru Click! că a avut mari emoţii în finala de la sărituri pe care iubita sa a câştigat-o.

Dacă americanca Maroney mai avea puţin şi sărea la gâtul româncei, antrenoarea acesteia, Marta Karoly a felicitat-o şi îmbrăţişat-o pe eleva cuplului Bellu- Bitang. Numai cuvinte de laudă la Sandrei Izbaşa  a avut şi Nadia Comăneci. “Sandra a făcut două sărituri fără greşeală şi a dovedit că nu mereu ierarhiile de pe hârtie sunt valabile şi în sală. Eu cred că România are şanse de medalie şi la bârnă şi la sol”, a spus Nadia.

Cu tatăl în tribună şi "soacra" lângă ea

Medalia Sandrei Izbaşa a fost cea cu numărul 300 obţinută de sportivii români la Jocurile Olimpice de vară, în cele 30 de ediţii de până acum. Performera noastră a fost susţinută din tribună de tatăl ei, care după definitivarea clasamentului, i-a aruncat un steag tricolor. Apoi, Sandra s-a îmbrăţişat cu antrenorii Bellu şi Bitang, cea din urmă fiind şi mama iubitului ei.

Izbaşa (22 ani) şi Andrei Bitang (24 ani) sunt împreună de aproape doi ani, dar au ţinut ascunsă relaţia lor, până în primăvara acestui an, când fiul din prima căsătorie al Marianei Bitang a aşteptat-o la aeroport pe Sandra cu un buchet uriaş de flori, după ce acesta luase aur la Campionatul European.

Contactat ieri, Andrei a declarat: “M-am bucurat foarte mult pentru Sandra, merita o medalie de aur la Olimpiadă. A muncit foarte mult pentru această competiţie, îi ţin pumnii şi pentru finala de la sol. Sunt convins că va reuşi să-şi facă exerciţiile la capacitate maximă şi va urca pe una dintre treptele podiumului. În tot acest timp am stat cu sufetul la gură în faţa televizorului, jobul nu mi-a permis să plec o perioadă atât de lungă din ţară. Am vorbit la telefon, chiar dacă are un program foarte strict ne auzim aproape în fiecare zi”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite