Iohannis atacă managementul de la Sala Transilvania: "Sala nu este bine gospodărită"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Articolul publicat de Adevărul de Seară legat de intenţiile celor de la Sala Transilvania de a da jos de lângă locaţia de pe strada Octavian Goga, panourile de baschet la care zilnic zeci de copii vin şi se joacă, a stârnit reacţii şi din partea administraţiei locale.

CITIŢI ŞI:

Klaus Iohannis a decis ce face dacă pierde alegerile din 2012

EXCLUSIV - Sala Transilvania a devenit sala crâşmelor

EXCLUSIV - Aeroportul Sibiu a cerut insolvenţa companiei Blue Air pentru datorii de milioane de lei

Primarul Klaus Iohannis a luat şi el atitudine legat de ceea ce se întâmplă la cea mai modernă Sală de Sport din Ardeal la ora actuală. Iohannis a criticat managementul obiectivului aflat în subordinea Consiliului Judeţean Sibiu.

„Nu e deloc normal că într-o locaţie construită pentru a fi folosită de sportivi şi pentru sport, apar astfel de terase. Acolo ar trebui să fie o sală cu adevarat pentru sport. Nu e deloc în regulă nici faptul că se fac tot felul de târguri de haine” a spus acesta. Iohannis crede că principalii vinovaţi de situaţie sunt cei din coducerea şi Consiliul de Administraţie al Sălii Transilvania.

„Eu zic că nu e o bună gospodărire la sală. Normal ar fi ca în acest obiectiv să fie organizate cât mai multe evenimente sportive” a declarat primarul municipiului Sibiu.

Salvare pentru panouri
Primarul Klaus Iohannis a oferit parcul Tineretului ca alternativă pentru montarea panourilor de baschet pe care cei de la Sala Transilvania vor să le desfiinţeze în detrimentul amenajării a încă unei terase în exteriorul locaţiei. „Punem acolo cele două panouri dacă acestea vor fi date jos de cei se la Sala Transilvania” a conchis Iohannis.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite