Cătălina Ponor se logodeşte cu un gimnast din Puerto Rico!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tommy Ramos
Tommy Ramos

Cătălina spune că ţine foarte mult la Tommy Ramos, gimnastul care a încheiat pe şase în proba de inele.

Deşi s-a vorbit despre o idilă între Cătălina Ponor şi un oficial de la Asesoft Ploieşti, gimnasta noastra a negat această informaţie. Ea a spus pentru Libertatea: "S-au scris numai prostii, cum că aş fi combinată cu nu ştiu ce oficial al unei echipe de bachet... Aiurea! Sunt cu altcineva, un gimnast. Este un bărbat la care ţin foarte mult. Am o relaţie serioasă şi, da, după Olimpiadă ne vom logodi!".

image

Cel care a "vrăjit-o" pe Cătălina este un portorican. Tommy Ramos este singurul gimnast din ţara sa care a participat la Olimpiadă. În specialitatea sa favorită, proba de inele, el a încheiat pe locul şase, iar în ţara sa este supranumit Golden Boy. "Cătălina şi Tommy se se vor logodi la Constanţa şi va fi ceva, restrâns, în familie. Vreau să-i cunosc şi eu părinţii lui Tommy", a spus mama Cătălinei în cotidianul amintit.

Dacă Ponor preferă gimnaştii, Sandra Izbaşa spune că aceştia arată bine la corp, dar că nu sunt pe gustul său. Sandra are o relaţie de doi ani cu Andrei, băiatul Marianei Bitang.

CITEŞTE ŞI: SECRETELE SANDREI: SE IUBEŞTE CU BĂIATUL MARIANEI BITANG


ANDREI BITANG DESPRE SANDRA IZBAŞA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite