Baschet în stil texan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dallas este gata pentru cel mai aşteptat eveniment baschetbalistic al anului, All Star Game. Deja peste 90.000 de bilete au fost vândute pentru meciul de duminică, iar la noapte debutanţii sunt gata de show.

Totul este mai mare în Texas. Aşa sună o cunoscută zicală americană. Iar NBA All Star Weekend 2010 vine să confirme acest lucru. Finalul de săptămână, care va avea ca punct culminant meciul de duminică dintre vedetele Conferinţei de Est şi cele ale Conferinţei de Vest, se simte în orice colţişor din Dallas.

Citiţi şi:

A început nebunia la All Star Game
"U" Mobitelco a pierdut finala CEBL

Plecând de la micile anunţuri din vitrinele barurilor şi restaurantelor care le urează bun venit fanilor şi până la giganticele bannere întinse pe câte 30-40 de etaje ale zgârie-norilor din oraş, totul anunţă că baschetul profesionist pune stăpânire pe oraş. Va fi un weekend de vis pentru economia oraşului, gata să profite de fiecare dolar al turiştilor de ocazie.

Locatarii din centru stau cu ochii pe vedete

Dacă majoritatea celor care lucrează în zona de clădiri de birouri locuiesc în afara oraşului, o parte dintre aceştia se bucură acum că au ales să stea în inima Dallasului. Uptown, o zonă rezidenţială centrală, cu apartamente de clasă medie şi de lux şi ticsită cu hoteluri, baruri, cluburi şi restaurante, va fi cu siguranţă sufletul petrecerilor.

„Sunt extrem de încântat de faptul că aş putea avea posibilitatea să văd de aproape asemenea superstaruri", spune Ashley, un contabil care locuieşte, dar şi lucrează în zonă. Şi va avea cu siguranţă ce vedea, având în vedere că petrecerile vor fi în toi în Uptown iar Shaquille O'Neal şi-a anunţat deja prezenţa într-un club hip-hop local pentru o sesiune live.

Alţii profită de pe urma tevaturii care va urma, preferând să-şi închirieze apartamentele din zonă. „Voi locui la un prieten pentru acest weekend şi vom împărţi profitul. Imediat ce am dat anunţul, am primit o grămadă de cereri şi am putut dicta şi preţul. Cu banii primiţi sper să obţin accesul la o petrecere unde va fi prezent LeBron James", spune Doug, un informatician de 25 de ani.

El va încasa 1.800 de dolari pentru trei nopţi, însă spune că apartamentul său nu face parte din categoria celor de lux. Acelea pot ajunge şi la 1.000 de dolari pe noapte.

S-au vândut deja peste 90.000 de bilete

Potrivit unor informaţii din presa locală, până joi au fost deja vândute peste 90.000 de bilete la marele meci care va avea loc duminică pe Cowboys Stadium.

Recordul stadionului este de 105.121 de spectatori, înregistrat la meciul de debut din acest sezon al campionatului de fotbal american dintre Dallas şi New York Giants. Cel mai ieftin bilet a costat 63 de dolari, iar cel mai scump se apropie de 50.000 de dolari.

Programul NBA All Star Weekend

Astăzi: Jam Session, Meciul celebrităţilor - Dallas Convention Center şi Meciul debutanţilor - American Airlines Center (în direct la Boom Sport One, ora 04.00)

Sâmbătă: Jam Session - Dallas Convention Center şi Concursurile individuale - American Airlines Center (în direct la Boom Sport One, ora 03.00)

Duminică: NBA All Star Game, ediţia cu numărul 59 - Dallas Stadium (în direct la Boom Sport One, ora 03.00)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite