A început nebunia la All Star Game

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un ecran uriaş montat pe American Airlines Center îndeamnă fanii către Jam Session, unde îşi pot întâlni favoriţii
Un ecran uriaş montat pe American Airlines Center îndeamnă fanii către Jam Session, unde îşi pot întâlni favoriţii

Staruri precum Dwight "Superman" Howard, de la Orlando Magic, Tim Duncan de la San Antonio Spurs sau Carmelo Anthony de la Denver Nuggets încă mai au de lucru înainte de a sosi în Dallas, pentru a se distra la All Star Game, urmând să joace meciuri din sezonul regulat în această seară.

În schimb fanii au declanşat deja nebunia în capitala Texasului, odată cu deschiderea porţilor la Jam Session, evenimentul care le este dedicat. Aceştia au sosit joi în număr foarte mare la Dallas Convetion Center, acolo unde, pe o suprafaţă de aproape şase hectare, baschetul este rege. Centrul expoziţional din Dallas se poate lăuda cu cea mai mare sală din Statele Unite care nu are coloane, cu o suprafaţă de aproape 20.000 de metri pătraţi şi organizatorii de la NBA au profitat din plin. Pe lângă terenurile obişnuite unde copii şi adulţi îşi pot arăta măiestria în diverse concursuri, de această dată a fost construită chiar şi o mini arenă centrală, cu o capacitate de 3500 de locuri.

Securitate sporită
Avalanşa de oameni care au sosit în Dallas pentru All Star Game a determinat organizatorii să colaboreze strâns cu autorităţile locale pentru a preveni orice fel de incidente. Numărul patrulelor de poliţie a crescut simţitor în oraş, ceea ce nu mulţumeşte neapărat pe toată lumea. „Trebuie să fii cu ochii în patru în trafic la câtă poliţie e pe stradă. Nu poţi să faci o mişcare greşită", se plângea unul dintre şoferii de taxi din Dallas, altfel bucuros pentru numărul mare de clienţi. Faptul că urmează un weekend plin de baschet se simte şi în baruri şi restaurante, majoritatea afişând mesaje de bun-venit pentru fanii NBA. Dallas n-a mai găzduit All Star Game-ul baschetului profesionist american din 1986, atunci când legendarul Isiah Thomas cucerea titlul de MVP în dauna lui Magic Johnson, iar Larry Bird cucerea primul concurs de trei puncte din istorie.


Programul NBA All Star Weekend 2010


Azi: Jam Session - Dallas Convention Center
Mâine: Jam Session, Meciul celebrităţilor - Dallas Convention Center şi Meciul debutanţilor - American Airlines Center (în direct la Boom Sport One, ora 04.00)
Sâmbătă: Jam Session - Dallas Convention Center şi Concursurile individuale - American Airlines Center (în direct la Boom Sport One, ora 03.00)
Duminică: NBA All Star Game, ediţia 59 - Dallas Stadium (în direct la Boom Sport One, ora 03.00)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite