Studiu: Tinerii români se îndrăgostesc pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mult de o treime dintre românii utilizatori de internet au experimentat dragostea la prima vedere ultima dată când au căzut în mrejele amorului, bărbaţii surclasând femeile la acest capitol femeile.

Peste 50% din români se declară îndrăgostiţi şi în prezent. Acestea sunt concluziile unui studiu online realizat de GfK România la sfârşitul lunii aprilie. Cercetarea s-a bazat pe răspunsurile a 700 de persoane, cu vârste între 18-54 de ani atât din mediul urban, cât şi rural.

Mai citeşte şi:

De ce taţii contează

VIDEO "Prima dată" nu se uită niciodată

Google şi Intel lansează Google TV

Peste 60% dintre respondenţi au declarat că pe ultima persoană de care s-au îndrăgostit au întâlnit-o la serviciu, şcoală sau în cercul de prieteni. 19% susţin că s-au întâlnit din întâmplare, în special în cluburi sau la petreceri.

Pentru tinerii cu vârste între 18-24 de ani internetul reprezintă o modalitate de a cunoaşte dragostea, în vreme ce pentru internauţii cu vârste peste 35 de ani recomandarea prietenilor sau a rudelor este o opţiune mai bună.

Dacă ar fi să opteze pentru cel mai important aspect care i-a făcut să se îndrăgostească, respondenţii ar pune pe primul loc legătura emoţională creată (33%), urmată de personalitatea celuilalt (19%) şi atenţia sau grija pe care i-o acordă (15%). Aspectul efizic ste menţionat de numai 9% dintre respondenţi, acesta fiind semnificativ mai important pentru bărbaţi decât pentru femei.

Doamnele şi domnişoarele spun că pentru ele este mai important ca partenerul să aibă simţul umorului şi să inspire încredere. De asemenea, 79% din români cred că zicala „Dragostea durează 3 ani" nu este reală.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite