Google şi Intel lansează Google TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Companiile Google and Intel ar putea anunţa, săptămâna aceasta, dezvoltarea unei platforme tv, în colaborare cu Sony, care va avea acces la internet şi va rula sistemul de operare Android, arată Financial Times.

Anunţul ar putea fi făcut în timpul conferinţei anuale a dezvoltatorilor de software ai Google, ce va avea loc săptămâna aceasta la San Francisco.
Noua platformă va rula sistemul de operare Android al celor de la Google şi va fi integrată pe televizoare cu acces la internet.


Companiile tehnologice, Google şi Intel, au avut, până acum, puţine şanse să se impună în industria de televiziune, dar ambele caută producători de televizoare şi provideri de cablu care ar putea integra serviciile oferite de acestea.


La Consumer Electronics Show de la Las Vegas, din ianuarie, producătorii de televizoare au scos la lumină plasme, playere Blu-ray şi set-up boxuri cu acces la internet, dar şi servicii conectate acestor dispozitive precum – radio online şi conectare la reţele sociale precum Twitter sau Facebook.

Citeşte şi

Google s-a aliat cu Sony şi Intel pentru a crea Google TV

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite