Mădălina, viaţa şi moartea într-o carte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Volumul despre Mădălina Manole apare luni şi poate fi cumpărat cu ziarul „Click!“ la doar 6,99 lei. În mod paradoxal, înainte de sinucidere, artista voia să organizeze o petrecere pentru fiul ei. Citiţi amănunte în cartea-eveniment „Mădălina - viaţa şi moartea unei vedete“.

Chiar dacă solista era hotărâtă să moară, în ziua precedentă n-a existat ­niciun  semn care să prevestească tragedia. Mădălina Manole a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa chiar de ziua ei, la 14 iulie, în timp ce apropiaţii se gândeau cum s-o sărbătorească şi ce tort să-i cumpere. Mai mult, ea anunţase pe toată lumea că va organiza o super-petrecere cu ocazia tăierii moţului lui Petru jr, la care era invitată întreaga familie.

EXCLUSIV Cum s-a produs ruptura dintre Şerban Georgescu şi Mădălina Manole / „Mădălina, viaţa şi moartea unei vedete“

Mădălina Manole s-a filmat luându-şi Adio!

Citeşte fragmente din cartea „Mădălina, viaţa şi moartea unei vedete”

În ciuda tumultului interior, Mădălina afişa aparenţa unei vieţi liniştite şi fericite. Un copil pe care şi l-a dorit enorm, un soţ hiperprotector, un cămin confortabil şi un album ce urma să fie lansat creau iluzia unei fericiri binemeritate pentru o artistă cu faimă şi carieră solide.

„Pe 13 iulie (cu o zi înaintea morţii artistei - n.r.) toată ziua mi s-a zbătut ochiul stâng. Groaznic. Când mi s-a mai zbătut aşa, a murit tata".

Declaraţia aparţine Laurei Manole, verişoara Mădălinei, din Valea Călugărească, sat de unde provine tatăl cântăreţei. „Mama mi-a zis să mă închin şi să spun nu ştiu ce vorbă. La un moment dat am izbucnit şi le-am spus colegilor de la serviciu: «Nu mai pot, mi se zbate ochiul stâng de-mi vine să-l scot!». A doua zi de dimineaţă, m-am trezit cu un mesaj de la un coleg în care mă anunţa că Mădălina a murit. Era ora 7.00 dimineaţa, mie trebuia să-mi sune ceasul la 7.30, ca să plec la serviciu. Poate fi o coincidenţă faptul că mi s-a zbătut ochiul cu o zi înainte, dar eu nu pot să-mi revin", povesteşte în carte Laura Manole.

Verişoara Mădălinei a presimţit răul

La prânz, Laura a plecat la Ploieşti să stea cu mătuşa Lili, mama Mădălinei, care aproape ­că-şi pierduse minţile pentru că aflase de la televizor că fiica ei a murit. Nu se mai înţelegea nimeni cu ea, iar Ion Manole trebuia să plece spre Bucureşti. „Nu mai ştia de ea. Dacă nu-i spuneai că fata ei e bine, că e în viaţă, dădea cu pumnii în tine şi lovea orice întâlnea în cale. Pentru ea a fost un şoc extraordinar, mai ales că a aflat de la televizor", a mărturisit Laura.

Nu i-au mai dat tortul

Din carte mai aflaţi cum părinţii vedetei se pregăteau să plece spre casa fetei lor din Otopeni, în dimineaţa de 14 iulie. Îi cumpăraseră tort şi aveau de gând să-i facă Mădălinei o vizită-surpriză. Nu au mai apucat: fiica lor zăcea fără suflare după ce în noaptea de 13 spre 14 iulie s-a otrăvit cu insecticid.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite