Mădălina Manole s-a filmat luându-şi Adio!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţul Mădălinei Manole, Petru Mircea, a declarat astăzi la Pro TV că artista s-a filmat în oglindă luându-şi adio de la cei dragi. Petru a găsit abia ieri caseta în aparatul video când căuta câteva imagini cu cântăreaţa pentru a le putea prezenta în emisiunea Happy Hour. În aceeaşi emisiune a fost prezentat şi o parte din scrisoarea de adio a Mădălinei.

Mai citiţi şi:

EXCLUSIV Cum s-a produs ruptura dintre Şerban Georgescu şi Mădălina Manole / „Mădălina, viaţa şi moartea unei vedete“

Citeşte fragmente din cartea „Mădălina, viaţa şi moartea unei vedete”

Testamentul Mădălinei Manole: „Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani cu mama şi tata“

În "testamentul sentimental", aşa cum a numit Mircea Petru scrisoarea, Mădălina spune că este conştientă de toată dragostea pe care i-o oferă familia şi rudele dar că simte că trebuie să-şi pună capăt zilelor. De asemenea, spune ca fiul ei să stea o perioadă la socri, la Botoşani şi speră ca acesta s-o ierte atunci când va creşte. Scrisoarea a fost găsită de Petru împăturită în sertarul din noptiera aflată în dormitorul celor doi soţi, alături de cărţi de rugăciune. Iată conţinutul scrisorii de adio:

UPDATE:19.05

"Pui mic să rămână o perioada la BOTOŞANI cu mama şi tata! poate mă va IERTA, mai târziu!"

UPDATE 18.50

Al treilea paragraf din scrisoarea artistei:

"Cum să închei rândurile astea ??? Cum??? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi dar şi la ce să fac să nu mai fiu"

UPDATE 18.35

Al doilea paragraf din scrisoarea de adio a Mădălinei:

"Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Nimeni altcineva nu este vinovat de starea mea. Doar eu. Voi toţi mă iubiţi, şi mi-aţi arătat lucrul acesta tot timpul! ŞI TOTUŞI EU GÂNDESC CĂ TREBUIE SĂ MĂ OPRESC AICI CU VIAŢA! AŞA GÂNDESC EU, AŞA TREBUIE!!!"

 Scrisoarea este scrisă cu litere mici şi mari de mână. Anumite cuvinte sunt subliniate.

Mădălina Manole a mai scris şi un sms înainte de a se sinucide pe care şi l-a expediat tot pe numărul ei de telefon.

UPDATE 18.20

În emisiune a fost prezentat şi o parte din testamentul de suflet lăsat de Mădălina:

"Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai curat, mai frumos suflet din lume, Puiu al meu, cel mai bun DAR, COPILAŞUL NOSTRU, cei mai buni şi mai scarificaţi PĂRINŢI din lume, frate drag, nepot drag, rude şi prieteni, atâţia oameni minunaţi.  Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de FOLOS!!!", a scris artista.

Petru Mircea a repetat faptul că artista nu avea o relaţie "normală" cu mama ei şi că îi ascundea acesteia foarte multe lucruri, printre care şi faptul că a încercat o fertilizare în vitro. "Îi era teamă de mama ei. Toate momentele importante din viaţa ei au fost povestite mamei mult mai târziu, în momente bine alese şi cu cuvinte bine alese", a declarat soţul Mădălinei.

Soţul artistei a declarat că a găsit o casetă video în timp ce căuta câteva imagini cu ei doi pentru a putea fi prezentate în emisiunea tv.

"Nu ştiam de existenţa acestei casete. Am găsit-o în aparat. S-a filmat în oglindă luându-şi adio prin gesturi", a declarat Petru

Soţul artistei a declarat că a găsit caseta în timp ce căuta câteva imagini cu ei doi pentru a putea fi prezentate în emisiunea tv.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite