EXCLUSIV Cum s-a produs ruptura dintre Şerban Georgescu şi Mădălina Manole / „Mădălina, viaţa şi moartea unei vedete“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul de seară“ continuă să vă prezinte fragmente din cartea „Mădălina, viaţa şi moartea unei vedete“. Volumul va apărea luni, 13 septembrie, doar împreună cu ziarul „Click!“ la preţul de 6,99 de lei. În cele peste 200 de pagini este cuprinsă o biografie completă şi obiectivă a artistei care a decis să-şi curme viaţa în urmă cu două luni, în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani.

Unul dintre cele 16 capitole care alcătuiesc volumul editat de „Adevărul Holding“ este dedicat despărţirii vedetei de compozitorul Şerban Georgescu, cel care a urcat-o pe „coama succesului“. Despre acest moment şi despre zdruncinarea „imperiului artistic“ Mădălina Manole vorbesc în carte omul de radio Titus Andrei şi prietenul şi biograful cântăreţei, Sorin Danciu.

Ruptura de Şerban Georgescu şi prăbuşirea imperiului Mădălina Manole

„Paradisul muzical parcă s-a surpat în 2002, iar lumea s-a oprit în loc când s-a aflat că Mădălina şi Şerban au hotărât să divorţeze. Cuplul fulminant, cu un succes nebun la public, hotărâse să o ia pe căi diferite şi se părea că, în afară de Mădălina, nimeni nu înţelegea motivele. «Dom’le, nu-nţeleg!» Tăcere şi, după câteva minute, izbucnea din nou: «Dom’le nu-nţeleg!» Asta îi spunea, din senin, Şerban Georgescu lui Titus Andrei, în 2006, când se aflau la un festival în ţară, stând de vorbă la masă.
— Şerbane, ce nu-nţelegi?
— Nu-nţeleg de ce a plecat de-acasă! Nu-nţeleg nici acum!

La patru ani după divorţ, când Şerban Georgescu era deja implicat în altă relaţie, cu Eniko, cea care i-a dăruit şi un copil, el se întreba încă de ce a plecat Mădălina.

Citeşte şi:

Mădălina Manole s-a filmat luându-şi Adio!

EXCLUSIV Citeşte fragmente din cartea „Mădălina, viaţa şi moartea unei vedete”

Testamentul Mădălinei Manole: „Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani cu mama şi tata“


Prietenul lor, Titus Andrei, a încercat să repare această ruptură, vorbind şi cu unu’, şi cu celălalt, încă din 2002, din momentul fatal al despărţirii. «Am chemat-o pe Mădălina. I-am propus lui Şerban înainte:
— Băi, eu vă-mpac!
— Te rog din suflet, dacă reuşeşti!, îmi spunea el.

Nu începuse cu Eniko, Unga, cum îi spunea el, de la unguroaică. Am sunat-o pe Mădălina:
— Mădă, când treci pe aici, Maestro?
Ea îmi spunea maestre, iar eu, pentru că nu voia să-mi spună altfel, ca să-i răspund cu aceeaşi monedă, îi spuneam Maestro.
A venit. Şi i-am spus:
— Mădă, uite care e chestia. Fă pentru mine lucrul ăsta. Împacă-te cu el. Îţi garantez eu că Şerban va fi cum vrei tu, se va purta frumos cu ai tăi la Ploieşti, va face ce vrei în casă, va fi un bărbat foarte atent cu tine şi cu toate rudele tale şi la fel şi în societate. Împăcaţi-vă, faceţi altă nuntă şi eu vă cunun!

A râs şi a zis:
— Nu, nu mă întorc!
Mi-a spus că nu face pasul acesta, era foarte hotărâtă. Cu toate acestea, el venea şi îmi arăta mesaje de la ea. Erau mesaje de sărbători, de diverse evenimente, de «ce faci?», «bonjour», «te pup», de «te iubesc». Existau mesaje de afecţiune, de iubire. Bineînţeles că el era încurajat, toate îi dădeau speranţe pentru o eventuală împăcare. Şi am repetat de mai multe ori încercarea de a-i împăca. Mădălina îmi spunea însă de fiecare dată:
— Nu! Dar te rog ceva, că eu nu-i mai spun. Să rezolve cu casa din strada Galaţi, a mamei lui.

Trebuia să ia nişte bani de acolo şi să achite faţă de ea o sumă de câteva zeci de mii de euro, ca să termine cu totul. Nu avea alte pretenţii, să-i dea banii ăia, pe care el îi promisese, dar să se grăbească», istoriseşte Andrei încercările sale de a o întoarce pe Mădălina de la decizia inexplicabilă de a rupe relaţia lor de iubire, dar şi profesională în acelaşi timp.



FOTO Jurnalul de Călăraşi: Mădălina Manole concerta foarte des la Călăraşi

Titus Andrei nu a fost însă singurul care a încercat să-i împace şi, cu toate acestea, Mădălina nu s-a lăsat înduplecată. «Cred că au mai fost şi inadvertenţe de altă natură. Ştii cum e într-o căsnicie: «Nu mai vreau şi gata!». Ea a fost probabil şi o fire indecisă. Nu mai vreau, dar îi trimit mesaje, nu mai vreau, dar îi cânt piesele când mă cheamă pe la televiziuni. Nu mai voia, dar nu putea fără el. Şerban era invers: mai voia şi nu mai putea fără ea. El a încercat să-şi refacă viaţa, a făcut şi un copil, ei nu au putut să facă. Durerea vieţii lor. Uite că a fost o dramă şi pentru celălalt», a mai precizat Andrei.

Sorin Danciu a fost un alt martor al divorţului Mădălinei de Şerban Georgescu şi, deşi unele voci au comentat că muzicianul ar fi fost cel care a cerut ruptura, biograful este ferm: «A fost alegerea ei! Parcă am avut o premoniţie când am spus că divorţul celor doi este mai mult decât o despărţire la starea civilă, fie ea consemnată şi la judecătoria de sector din primul tur, fără niciun fel de comentariu, «Nici partajul nu l-am făcut», îmi spunea atunci Mădălina».

image

În opinia lui, acest final consemnează o etapă fundamentală din cariera cântăreţei. «Acum şi aici se încheie etapa Şerban Georgescu din evoluţia artistică a Mădălinei Manole. Atunci nu aveam cum să bănuiesc că, până la urmă, a fost finalul succesului ei, dacă aş fi ştiut, poate aş fi reacţionat altfel, dar aşa s-a nimerit să fie.»



FOTO Jurnalul de Călăraşi: Mădălina i-a făcut cadou lui Şerban un tort în formă de miel

Biograful îşi aminteşte că a luat parte la discuţiile dinaintea divorţului, dinaintea declanşării oficiale a acestui ultim act din opera cuplului Georgescu-Manole. «Chiar atunci când s-a hotărât Mădă că vrea să facă acest pas, a venit Şerban la mine şi mi-a spus: «Uite, vrea să ne despărţim. Vorbeşte cu ea, convinge-o să renunţe». Am chemat-o pe Mădă, mi-a spus că bănuieşte motivul pentru care vreau să vorbim şi că ar trebui să renunţ pentru că nu are niciun rost. Cu toate acestea, a venit şi am stat de vorbă câteva ore. Ea mi-a spus tot ce avea pe suflet, mi-a prezentat argumentele ei, care din punctul ei de vedere stăteau toate în picioare. Atunci l-am mai chemat încă o dată şi pe el şi le-am spus: «Între voi, apropierea, în momentul acesta, este practic imposibilă. Dar trebuie să vă spun că aveţi în mână găina cu ouă de aur. Voi doi aveţi şansa de a face succes după succes, ceea ce vă aduce tot ce vă doriţi. Puteţi face ce vreţi cu viaţa voastră personală.» Chiar i-am încurajat să continue lucrul despărţiţi fiindcă românilor le plac chestiile astea, le plac telenovelele şi i-am asigurat că vor fi şi mai apreciaţi. «Nu vă uitaţi la relaţia voastră directă, dar nu renunţaţi la relaţia voastră profesională pentru că este fundamentală», a mai mărturisit Danciu.

Cu toate că era un apropiat al familiei şi amândoi aveau încredere în el, Mădălina nici nu a vrut să audă de împăcare. Potrivit biografului, ea era ferm convinsă că poate compune singură. De altfel, şi-a pregătit un album nou şi atunci s-a produs despărţirea».

Pentru a afla mai multe istorii neştiute despre despărţirea cuplului Mădălina Manole – Şerban Georgescu, nu rata „Mădălina, viaţa şi moartea unei vedete“, luni 13 septembrie, doar împreună cu ziarul „Click!“, la preţul de 6,99 de lei!

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite