Testamentul Mădălinei Manole: „Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani cu mama şi tata“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, a dat o replică socrilor săi, la emisiunea  Happy Hour, de la Pro TV. Petru răspunde tuturor acuzaţiilor care l-au copleşit în ultima vreme. Acesta a dezvăluit existenţa unui „testament sentimental”, scris de Mădălina pe o coală A4. Scrisoarea se află deja depusă la dosar.

„Această scrisoare este un lucru foarte personal şi este tot ce mi-a rămas. Sunt ultimele cuvinte ale soţiei mele. Am decis să fac publică această scrisoare ca urmare a acuzaţiilor care mi-au fost aduse în ultima vreme”, a spus Petru Mircea.

Mai citeşte şi:

Carte despre viaţa şi moartea Mădălinei Manole

Petru spune că a vorbit ultima oară cu socrii lui la cimitir, la mormântul soţiei sale, când aceştia din urmă îi aduceau tot felul de jigniri. "Nu vreau să mai răspund direct acestor jigniri care există şi vor exista de fiecare dată când ne vom întâlni accidental la mormântul soţiei mele", a spus Petru Mircea.

UPDATE 18.45

"În ziua înmormântării am apelat la o firmă de servicii funebre. Contrar minciunilor ordinare care au fost rostite săptămâna trecută, eu împreună cu sora mea şi o prietenă am ales rochiţa cu care am îmbrăcat-o, am ales sicriul. N-a venit nimeni la mine cum să arate crucea, ce să scriem pe ea. Cei de la firma de pompe funebre au apărut cu crucea, cu numele scris pe ea, pentru în certificatul de deces scria «Mircea Anca Magdalena». A fost îmbrăcată într-o rochie foarte frumoasă. M-am dus la IML cu două ţinute ale Magdei. Nu aveam cum să mă sfătuiesc şi cu părinţii ei pentru că ei nu au luat parte la nimic din toate acestea. În acele zile noi nu vorbeam. Nu m-a întrebat nimeni dacă am nevoie de vreun ajutor. Nu m-a sunat nimeni, nici părinţii ei şi nici nimeni din rudele ei, în ziua în care s-a sinucis Magda. Pe spatele crucii este scris numele Mădălina Manole. Cred că este singura cruce din cimitir scrisă pe ambele părţi. La cimitir urmează să se facă un monument, pe care va scrie Mădălina Manole, pentru că aşa trebuie", a declarat Petru Mircea la Happy Hour.

Acesta a mai spus că decizia de a o îmbrăca pe Mădălina într-o rochie albă îi aparţine.

Mădălina Manole a lăsat un "testament", o scrisoare de adio, pentru cei dragi ei: "Şi ai mei scumpi (n.r: părinţii şi fratele) să mă ierte atât pot să gândesc. Am ajuns aici din vina mea şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui".

"Magda îmi povestea tot timpul ce consideră mama ei despre căsnicia noastră. Mama ei nu era de acord cu multe lucruri din viaţa Magdei, chiar şi de dinainte de căsătoria noastră. Tratamentele pentru a avea un copil nu i-au distrus viaţa Magdei, aşa cum acuză părinţii ei. În perioada cât a fost căsătorită cu Şerban Georgescu, Magda nu a făcut niciun avort. A existat un avort, dar cu mult înainte de perioada Şerban Georgescu. Tratamentele i-au adus o bucurie pe care şi-a dorit-o dintotdeauna: copilaşul nostru", a spus Petru Mircea la Happy Hour.

Soţul artistei a declarat de asemenea că nu ar face bine copilului să se afle prin preajma bunicilor din partea mamei, motiv pentru care nu le permite socrilor săi să-şi vadă nepotul. "În condiţiile acestui scandal şi al declaratiilor şi acuzaţiilor eu nu pot să-i fac aşa ceva copilului nostru, este inuman", a declarat Mircea.

De asemenea, acesta a demontat şi acuzaţia socrilor săi potrivit căreia Mădălina Manole ar fi murit de inimă rea, pentru că i-a fost dus copilul la Botoşani. "Magda a ales să ducem copilul la Botoşani. Magda era mai apropiată de mama mea decât de părinţii ei. Stabilisem să vină o maşină de la Botoşani care să o ia pe mama mea împreună cu copilul. Magda a insistat să ducă ea copilul la Botoşani", a spus Petru Mircea.

Mădălina Manole a pomenit în testamentul său şi despre viitorul copilului său: "Pui mic (Petru Jr) să rămână o perioadă la Botoşani cu mama şi tata. Poate mă va ierta într-o zi când va fi mare"

UPDATE: 18.20

După fiecare tentativă de sinucidere, Mădălina Manole spunea că îşi doreşte foarte mult să-şi vegheze familia din altă parte. "În noaptea aceea pe care am petrecut-o în rezerva de spital, Magda mi-a spus: «Ai văzut, nu m-a recunoscut nimeni!». Se temea că nu mai este cunoscută". În timpul pe care l-a petrecut la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, Mădălina Manole a fost consultată de un psiholog. "Rezultatul se află la dosar", a spus Petru Mircea.


UPDATE: 18.15

"Magda nu a avut niciodată vreo vânătaie, de când a plecat de-acasă. Discuţii au mai fost cum sunt în fiecare familie, dar noi n-am avut certuri grave. Ajungeam foarte firesc şi normal la un punct comun. Niciodată n-am lovit-o. Asta este o minciună odioasă. Nu există nimeni care să o fi văzut pe Magda învineţită", a comentat Petru Mircea acuzaţia părinţilor Mădălinei, că acesta ar fi bătut-o.

Mircea a vorbit despre tentativele de sinucidere ale Mădălinei, despre care părinţii ei nu ştiau. "Prima tentativă a fost cu o zi înainte de concertul de lansare. În acea zi trebuia sîă aibă o apariţie televizată şi nu s-a mai dus acolo, s-a dus direct acasă. Am vorbit şi la telefon cu ea, noi vorbeam foarte des la ea. Mama ei spunea că e dubios că vorbim foarte des la telefon, ca ea întreabă de mine, eu de ea, că nu se întâmplă aşa ceva într-o familie. Prima dată când ea a încercat să-şi ia zilele, am pus mâna pe telefon şi i-am sunat părinţii. Am vorbit cu tatăl Magdei şi i-am spus ce s-a întâmplat. Apoi m-a sunat şi mi-a spus că mama porneşte spre noi, întrebându-mă dacă este nevoie să vină şi el. N-a avut nicio reacţie firească la care mă aşteptam, n-a plâns, s-a avut niciun şoc. A venit şi a intrat îân living, s-a aşezat lângă Magda şi a început să o certe: «Ce s-a întâmplat, mamă, ce-ţi lipseşte mamă?»", a declarat petru Mircea la Happy Hour. Soţul Mădălinei a spus că atunci nu a chemat salvarea pentru că artista s-a opus vehement, iar ea se simţea relativ bine. 

 A doua tentativă a fost la o săptămână după. "Toate tentativele de sinucidere ale Magdei au avut loc miercurea. La a doua tentativă am procedat la fel: am sunat părinţii. De data asta au venit ambii părinţi şi unul din verii Magdei. Mama  ei a fost foarte pornită pe mine. Spunea: «Cum am plecat eu, cum s-a întâmplat ceva». Nu m-a învinovăţit direct, dar avea un comportament ostil", a mai spus Petru Mircea la Happy Hour.


La cea de-a treia tentativă Mircea nu şi-a mai anunţat socrii, pentru că relaţiile dintre ei deja deveniseră încordate. De data aceasta Mădălina Manole a fost dusă la spital.


UPDATE:18.00

Petru spune că atunci când au ajuns părinţii Mădălinei Manole nu mai era deja nimeni acasă. "Plecase până şi Magda..." Familia Manole îl acuză pe Petru Mircea că n-o lăsa pe Mădălina să-i viziteze. "Dimpotrivă, am încercat tot timpul să micşorez distanţa dintre Magda şi părinţii ei. Cu mama ei a avut tot timpul o relaţie nefirească fiică-mamă. Magda a suferit tot timpul din cauza aceasta. Nu a putut avea de-a lungul timpului o discuţie femeiască între ea şi mama ei. Tot ce spun sunt lucruri pe care le ştiu şi le-am aflat din gura Magdei. Acuzaţia părinţilor ei împotriva mea este o minciună", a mai spus Petru.

Acuzat fiind că i-a interzis Mădălinei să cânte piesele Şerban Georgescu, Petru Mircea neagă. Mai mult acesta spune că multe dintre piesele vechi ale Mădălinei au fost reorchestrate de el, tocmai pentru că voia să cânte melodiile lui şerban Georgescu în continuare. "Asta este cea mai mare mizerie. Alea au fost cântecele care au consacrat-o. Magda nu avea cum să nu mai cânte acele cântece".

UPDATE: 17.52

Soţul vedetei răspunde totuşi acuzaţiilor pe care socrii săi i le-au adus săptămâna trecută. "I-am sunat pe părinţii ei imediat ce au terminat cei de la salvare să-şi facă treaba. Nu am avut timp să sun nici prietenii. După ce au terminat medicii manevrele de resuscitare am sunat la tata-socru. Nu mai stiu ce oră era, nu mi-a răspuns la telefon. Apoi au venit cei de la poliţie, criminalistică, rând pe rând. Apoi am încercat din nou să sun, dar deta asta mi-a fost respins apelul. Au răspuns mai târziu, iar la Bucureşti au ajuns după prânz, după ora 14.00. A venit tatăl şi fratele Magdei".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite