Carte despre viaţa şi moartea Mădălinei Manole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Volumul „Mădălina, viaţa şi moartea unei vedete“ poate fi achiziţionat de luni, 13 septembrie, împreună cu ziarul „Click!“ la preţul de 6,99 lei. Cartea-eveniment acoperă întreaga poveste a „fetei cu părul de foc“, de la primele clipe de faimă până la ultimele secunde din viaţa ei tumultuoasă.

Citeşte în cartea „Mădălina, viaţa şi moartea unei vedete" despre suferinţele din dragoste ale artistei, despre dorinţa arzătoare de a ajunge şi de a rămâne în topuri, dar şi despre încercările disperate de a avea un copil. Mădălina Manole s-a sinucis la 14 iulie 2010, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani.

Mai citeşte şi:

Fratele Mădălinei Manole: "Puiu, tu eşti principalul vinovat de moartea surorii mele!"

Deşi nu trage concluzii, volumul oferă cititorilor şansa de a înţelege motivele care au împins-o pe cântăreaţă la acest gest tragic. Şi chiar dacă Mădălina nu mai e printre noi, ea continuă să trăiască în inimile fanilor. Aşa cum spun şi cei care au cunoscut-o: trebuie să ne aducem aminte de artista Mădălina Manole şi de momentele ei cele mai bune.

„A fost la mine în casă de 30 de ori. Avea un sex-appeal extraordinar. Nu i-am făcut curte niciodată, dar stând de vorbă cu ea îţi dădeai seama cât de atrăgătoare era. Zglobie şi la ochi, şi la minte, şi la vorbă. Avea un timbru unicat, era inconfundabil", aşa şi-o aminteşte Horia Moculescu şi probabil aşa va rămâne şi în memoria colectivă: fata dragă, niciodată tristă, dar plină de mister.

S-a împărţit între doi bărbaţi

Viaţa Mădălinei s-a „construit" în jurul a doi bărbaţi - Şerban Georgescu şi Petru Mircea - pe care i-a părăsit atunci când a vrut. Şi dacă pe cel de-al doilea l-a lăsat în urmă într-un mod tragic şi ireversibil, controversata căsnicie cu Şerban Georgescu, mai în vârstă decât ea cu 17 ani, s-a încheiat în momentul în care artista a considerat că trebuie să iasă de sub „suveranitatea" regretatului compozitor.

Mădălina s-a zbătut să-şi redeseneze într-o altă notă cariera muzicală ce apusese. Lucrurile nu s-au aranjat însă aşa cum le-a plănuit, iar succesul fulminant al anilor '90 s-a lăsat mult aşteptat. În ultimii ani, căsătoria cu Petru Mircea şi naşterea micuţului Petru jr au făcut-o fericită, însă în cele din urmă „fata cu părul de foc" nu a mai luptat cu demonii ei interiori şi s-a declarat învinsă. A făcut-o însă într-o manieră care i-a marcat pentru totdeauna pe membrii familiei, pe apropiaţi şi pe fani.

"Nu i-am făcut curte niciodată, dar stând de vorbă cu ea îţi dădeai seama cât de atrăgătoare era. Zglobie şi la ochi, şi la minte, şi la vorbă."
Horia Moculescu compozitor

Prieteni dragi

Printre cei care vorbesc despre artistă în volumul care va fi lansat împreună cu ziarul „Click!" se numără prieteni, colegi de breaslă, oameni de radio şi televiziune precum Mirabela Dauer, Titus Andrei şi Mihaela Rădulescu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite