Fratele Mădălinei Manole: "Puiu, tu eşti principalul vinovat de moartea surorii mele!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia artistei continuă seria dezvăluirilor cu privire la ultimii ani din viaţa Mădălinei şi a relaţiei pe care aceasta a avut-o cu Puiu. Marian Manole, fratele acesteia l-a acuzat direct pe soţul ei că este vinovat de moartea Mădălinei.

Mai citiţi:

Mirabela Dauer: "Nu cred că Mădălina Manole s-a sinucis!"

Marian Manole, fratele Mădălinei, a spus astăzi la emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1 că artista "a fost o comoară pe care a a distrus-o Petru Mircea, un profitor".

El a adăugat că după înmormîntarea surorii sale, Puiu nu i-a susţinut ci a pus sare pe rană. "Poate spera că mamei sau tatei o să le crape inima şi o să se ducă după Mădălina. El a declarat că noi îi vânăm averea Mădălinei Manole. Comoara şi averea noastră a fost ea. Nu o mai avem datorită lui, pentru că dacă e cineva care să vâneze ceva, el este. El ne-a vânat comoara".

Marian a negat faptul că sora lui i-a întreţinut pe el şi pe familia lui. "Ba din contră, părinţii lor au avut mereu grijă de ei şi le-au oferit de toate", a mai spus tânărul.

VIDEO- Mădălina Manole:„Revistele de scandal se întrebau dacă Mădălina Manole mai trăieşte"

Fratele Mădălinei: "Mădălina a fost Dumnezeul meu. Nu m-a întreţinut, nu am fost un piranha"

Fratele Mădălinei a mai spus că nu se pune problema că a reînceput războiul dintre el şi părinţii lui pe de-o parte şi soţul Mădălinei pe de altă parte pentru că până acum nu a fost niciun război, deci nu are cum să reînceapă ceva. "Părinţii mei şi cu mine nu am început nici un război. Nu am apărut în nicio emisiune şi nu l-am atacat nicicum pe soţul Mădălinei. Şi acum cu greu am putut să vin, ca să vorbesc câteva lucruri despre ea, pentru că eu o am pe ea în memorie vie şi ea ştie cel mai bine că niciodată în 20 de ani de activitate eu, fratele ei, nu am vrut să mă afişez. Pentru mine, sora mea a fost al doilea Dumnezeu. Eu am avut un Dumnezeu pe Pământ, viu. Ea a fost Dumnezeul meu. M-a ajutat, dar nu ea m-a întreţinut. Nu i-am cerut eu ca frate, ea simţea. Era o legătură de sânge între noi ca şi copiii gemeni. Ea simţa când trec prin momente grele şi mă suna şi mă îmbărbăta. Nu am fost piranha aşa cum ne-a numit el", a mai spus, evident emoţionat, Marian Manole.

"Am aflat de moartea ei de la un coleg de muncă"

Fratele cântăreţei spune că a fost păcălit de Petru Mircea, pe care o bună perioadă de timp l-a considerat prieten. "I-am făcut multe destăinuiri, nu-i ştiam adevărata faţă. Ne-a păcălit pe toţi". Cel mai mult, susţine Marian, l-a revoltat faptul că a aflat de moartea Mădălinei de la un coleg de muncă.

"Petru putea să mă sune pe mine, că sunt mai tare de inimă. Mă ruga pe mine să le zic părinţilor mei, dacă el nu putea să îi anunţe", a mai spus Marian la Antena 1.

Seria dezvăluirilor a continuat astăzi la "Acces Direct" după ce în ultimele zile părinţii lui şi ai Mădălinei au făcut declaraţii şocante la aceeaşi emisiune.

Citiţi aici ce dezvăluiri au făcut părinţii artistei: 

Tatăl Mădălinei Manole: „Ne ameninţă că o mută pe Madalina într-un cimitir din Bucureşti"

Părinţii Mădălinei Manole: „Fata noastră a vrut contract prenupţial“

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite