Părinţii Mădălinei Manole: „Fata noastră a vrut contract prenupţial“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii cântăreţei au mai susţinut în această seară la emisiunea „Acces Direct“ de la Antena 1 că Silviu Prigoană s-a oferit să le fie naş Mădălinei şi lui Puiu, dar s-au opus pentru că omul de afaceri era despărţit de Adriana Bahmuţeanu.

„Nu a avut nici stilişti care să o îmbrace. I-a cerut lui Puiu să o lase şi nu a lăsat-o şi de aici a fost prima cădere a Mădălinei“, a spus mama Mădălinei care s-a referit la perioada în care cântăreaţa pregătea lansarea albumului său.Problemele au apărut şi după ce Casa de Discuri la care înregistrase melodiile i-au transmis vedei că trebuie să se ocupe singură de lansare. Ei au mai afirmat că frica de a merge la doctor i-a fost transmisă Mădălinei de către Puiu.

Mai citeşte şi:

Tatăl Mădălinei Manole: „Ne ameninţă că o mută pe Madalina într-un cimitir din Bucureşti"

Mădălina Manole era așteptată să concerteze la Mall/Artista a murit în această dimineață

Părinţii Mădălinei au declarat în această seară la emisiunea „ Acces Direct“ că aşa cum au aflat de la televizor despre moartea fetei lor, aşa au aflat şi despre intenţiile Mădălinei de a se mărita cu Mircea Petru (Puiu).

VIDEO- Mădălina Manole:„Revistele de scandal se întrebau dacă Mădălina Manole mai trăieşte"

„Pe 21 decembrie, de la televizor am aflat de la domnul Prigoană că Mădălina vrea să se se mărite cu Puiu“, au declarat aceştia. Mama cântăreţei s-a opus ca Silviu Prigoană să le fie naş întrucât omul de afaceri era despărţit de Adriana Bahmuţeanu. Ei au mai spus că vedeta a avut unele reţineri şi şi-ar fi dorit să încheie un contract prenupţial.

„Se gândea la munca ei. Mădălina spunea ori de câte ori vorbea despre Puiu că îi este milă de el“, au mai spus părinţii cântăreţei.

Referitor la posibilitatea ca Mădălina să fi fost agresată de Puiu, cei doi au mai susţinut că soţul Mădălinei era cel care ridica adesea tonul la Mădălina deşi nu ştie dacă s-a ajuns la bătaie. „El nu ceda, lăsa ea de la ea“.

Tot la „Acces Direct“, mama Mădălinei a mai precizat că nu şi-a mai văzut nepotul din a doua seară de la producerea nenorocirii.

VIDEO- Alexandru Jula: "Nu-mi vine să cred că Mădălina Manole a murit!"

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite