Tatăl Mădălinei Manole: „Ne ameninţă că o mută pe Madalina într-un cimitir din Bucureşti"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii Mădălinei Manole, Eugenia şi Ion Manole, au vorbit despre evenimentele legate de moartea artistei în cadrul emisiunii „Acces direct" (Antena 1). Adevărul.ro vă prezintă cele mai importante declaraţii ale părinţilor vedetei.

Eugenia Manole, mama Mădălinei, spune că nu i-a cerut nimic ginerelui ei şi că nici nu vrea nimic. „Nu-mi trebuie nici casă, nici nimic. Eu o vreau pe fata mea şi nu mai poate să mi-o dea nimeni înapoi", a spus mama Mădălinei.

Mama Mădălinei a mai spus că cel mai mult au deranjat-o declaraţiile „acestui Puiu Petre", conform cărora Mădălina şi-a ţinut toată familia în spate şi că artista primea bătăi de la mama ei.

VIDEO- Mădălina Manole:„Revistele de scandal se întrebau dacă Mădălina Manole mai trăieşte"

„Ce a făcut în zilele de 13 şi de 14, când i-a venit otrava?"

Tatăl Mădălinei l-a întrebat, indirect, pe Petru Mircea ce a făcut în zilele de 13 şi de 14 iulie. Legat de bătăile despre care vorbea Petru Mircea, Ion Manole a spus că n-au existat şi că acuzaţiile sunt nefondate.

„Da, Eugenia a fost severă dacă severă înseamnă să îi înveţe pe copii să se spele pe tălpi când fac baie şi să meargă elegant pe stradă", a spus tatăl Mădălinei despre soţia sa, Eugenia.   

„Mădălina organiza evenimentele legate de ziua mamei şi se numeau, invariabil, <De ziua ta, mămico!>. Deci nu cred că avea vreo reţinere legată de dragostea pentru părinţi. Cred că declaraţiile legate de maltratarea ei au altceva în substrat", a spus profesoara pe care Mădălina a avut-o dirigintă în şcoala generală, într-o intervenţie din cadrul emisiunii.

„Şerban o înşela pe Mădălina"
Tatăl Mădălinei a mai spus că o alinta doar el "Măgduţa" pe fiica lui şi că nu vrea să îl mai audă pe ginerele lui folosind acest apelativ.

Mama Mădălinei a spus că a fost de acord ca artista să se mărite cu Şerban Georgescu, deşi diferenţa de vârsta dintre ei era destul de mare.  "Se vede cum a ocrotit-o Şerban şi cum a ocrotit-o Petru, care e mai mare decât ea cu doar şase ani", a spus Eugenia Manole.

Ea a mai spus că Şerban Georgescu o înşela pe Mădălina Manole, dar cu toate astea a încercat să o întoarcă din drum atunci când a decis să divorţeze.

„Din cauza avortului pe care l-a făcut nu mai putea să nască normal"
Legat de naşterea Mădălinei, mama artistei a spus că nu putea duce o sarcină la bun sfârşit din cauza unui avort. „În primii ani de relaţie cu Şerban a făcut un avort şi după aceea, o bună bucată de timp nu a putut să facă copii. De aceea a făcut copilul pe calea aceasta", a spus Eugenia Manole.

Tatăl ei a mai spus că a început un tratament de fertilizare in vitro şi la clinica Sabyc, celebră pentru „scandalul ovulelor" de anul trecut, dar l-a întrerupt.

Tot el a mai spus despre Petru Mircea că este dus cu mintea. „Dacă spune că am dat cu prafuri pe lângă casă, vorbeşte prostii. E dus cu mintea. Noi am dat cu orez, urmând obiceiul care se face atunci când te muţi în casă nouă", a spus Ion Manole. El a completat că, prin cimitirul din Ploieşti, oamenii spun că Petru Mircea a ameninţat că va muta corpul Mădălinei în alt cimitir.

În plus, este supărat pe ginerele lui şi pentru că nu i-a anunţat de moartea fiicei lor. „Am aflat de la televizor că a murit fata mea. Nu ne-a dat un telefon să ne spună şi nouă", a încheiat Ion Manole

 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite