Cosmin Agache, Ştefan Florescu şi Rebeca Neacşu merg în finală la "Românii au talent"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Voturile telespectatorilor şi ale juriului au desemnat câştigătorii celei de-a treia semifinale. Ştefan Florescu, tânărul cu "lipici la mingea de fotbal" şi Cosmin Agache, DJ-ul cu beat box, au fost aleşi de cei din faţa televizorului, în timp ce juriul a preferat-o pe micuţa Rebeca Neacşu, care a cântat "Ave Maria". Mâine seară va avea loc ultima semifinală.

Juriul a trebuit să aleagă între micuţa soprană Rebeca Neacşu şi trupa Dance Fiction Crew. "Este cea mai fericită seară din viaţa mea, dar şi cea mai nefericită în acelaşi timp pentru că trebuie să aleg între doi concurenţi foarte talentaţi. Robo, vă promit că veţi ajunge acolo unde meritaţi, dar în această seară o aleg pe Rebeca", a spus Andi Moisescu. Mihai Petre, care i-a luat-o înainte Andrei, a avut aceeaşi preferinţă.

VIDEO Valentin Luca, „magicianul cocktail-urilor", merge în finala „Românii au talent"!

Bănățeni în semifinala „Românii au talent": electronistul-dansator Robo, magicianul Lorenzo şi duoul acrobatic AcroMystic

Rebeca Neacşu merge în finala „Românii au talent"! Minunea de copil a impresionat întreaga ţară cu vocea sa puternică

Filmul celei de-a treia semifinale.

Ştefan Florescu a prezentat lumii întregi jongleriile sale cu mingea de fotbal. Tânărul a declarat că şi-a vândut bicicleta ca să ajungă la preselecţie, ceea ce l-a înduioşat pe Andi Moisescu. "Apreciez talentul şi efortul pe care tu le faci. Indiferent ce se întâmplă cu finala ta, de bicicleta ta mă ocup eu", a spus Andi. 

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Trupa Dance Fiction Crew, în frunte cu Robo, a ridicat din nou sala în picioare cu un breakdance de excepţie, care l-a făcut şi pe Mihai Petre să exclame: "eu vreau să vă văd în finală". De aceeaşi părere a fost şi Andra: "Meritaţi să ajungeţi în finală. Sunteţi cei mai buni". Andi Moisescu l-a felicitat pe Robo: "Eşti cel mai bun dansator de break pe care l-am văzut în viaţa mea. Sper că nu vom fi puşi în situaţia de a alege între voi şi Cosmin, că amândoi sunteţi foarte buni".

image

Puştiul Cosmin Agache a demonstrat că este un adevărat DJ."Acesta este talentul nativ pe care noi îl căutăm la "Românii au talent"", a spus Mihai Petre. "Îţi prevăd un viitor luminos", a spusn Mihai. Andra a declaratcă l-ar lua oricând în concerte.  "Eşti cel mai mare talent de beatBox pe care îl cunosc", a spus ea. "În sufletul meu tu eşti deja în finală", a subliniat Andi.

Corul Transylvania Voces, 16 voci o singură armonie. "Ne-aţi demonstrat încă o dată că aveţi voci extraordinare, dar poate era mai bine să cântaţi un cântec în limba română", a spus Mihai Petre. "Niciodată nu m-aş fi gândit că poţi face un asemea spectacol cu un cor", a spus Andi. Andra a adăugat, "meritaţi votul şi felicitările noastre".

image

Gimnasta de 13 ani, Ioana Roxana Rotar s-a declarat îngrijorată deoarece consideră că toţi concurenţii care participă în finală sunt foarte talentaţi. Ea şi-a dorit să fluture steagul României, la competiţii, pentru cei de-acasă.  Smiley şi Pavel Bartoş i-au oferit acest moment, dar cu steagul de la "Românii au talent".

image

Magicianul Cristian Stancu a pregătit pentru semifinală un număr în premieră, cum nu s-a mai văzut, după propiile declaraţii, şi se pare că nu a exagerat. A ridicat publicul în picioare. Un magician profionist, aşa a fost numit Cristian de câtre Mihai Pettre.

"Avem nevoie de diversitate în finală şi cred că un astfel de număr ar fi ceea ce trebuie", a spus Mihai Petre. Andi a spus că şi-ar dori din toată inima să îl vadă în finală, pentru atunci ar putea face, printr-un număr de magie, "măcar 30 km de autostradă".

image

Alma Boiangiu a renunţat la chitară pentru pian în semifinale. Deşi a reuşit să impresioneze pe toată lumea cu vocea sa, Alma a spus deşi adoră muzica, pasiunea sa este actoria. "Singura problemă este că tu cânţi prea bine live", a comentat Andi.

image

Daniel Ioan Borsan, şomerul care spera ca după această emisiune să îşi găsească un job, a declarat că şi-a dorit ca românii să danseze cu el "aşa cum n-a făcut-o niciodată". Pe acordurile "Maria", Scooter, a sărit, a sărit şi a sărit. Graţia nu i-a fost însă apreciată deloc de juriu.

"Să ştiţi că pe mine m-aţi convins sunteţi de finală, dar nu la 'Românii au talent"", a subliniat Andi Moisescu. "Una din principalele dumneavoastră calităţi este că distraţi oamenii", a spus Mihail Petre, care a adpugat "slavă Domnului că eu mi-am revenit". Află mai multe despre acest moment aici.

image

Micuţa Rebeca Neacşu a ales "Ave Maria" pentru această semifinală. "Un înger care a coborât printre noi", au spus Pavel Bartoş şi Smiley. Mihai Petere a mărturisit că Rebeca este preferata lui. "O voce mare într-un trup atât de mic, este impresionant" a spus Andra. Ea şi-a amintit că atunci când a început să cânte avea cam aceeaşi vrstă ca a Rebecăi.

image

Marian Vasilescu a ales ca de data aceasta să combine "Hero", a lui enrique iglesias, cu folclorul românesc. Hora lui Marian Vasilescu a ridicat fetele în picioare. Marian a declarat că se simte foarte bine în abele ipostaze, cea de latino-lover şi cea de cântăreţ de muzică populară. VEZI FOTO AICI!

VIDEO Severineanul Marian Vasilescu a frânt inimile telespectatoarelor, dar nu va merge în finala „Românii au talent“

Andra a subliniat că a făcut bine că au avut încredere în el atunci când l-au ales la preselecţie pentru că a evoluat foarte mult. A demonstrat care îi este valoarea.  Andi Moisescu a precizat că ce-i a lui e pus deoparte, chiar dacă încă nu ştie încă ce e a lui. Carisma şi vocea îl recomadă, a punctat şi Mihai Petre, care însă l-a avertizat că va avea nevoie de noroc, deoarece sunt mulţi concurenţi cu voce bună. 

image

AcroMystic, trupa de acrobaţi a reuşit de data aceasta să îl impresioneze şi pe Mihai Petre, care a ţinut să îi felicite pentru evoluţia lor, care au ales "cerul" şi au fost la înălţime. După ce a aflat că cei doi acrobaţi sunt pe cale de a se căsători, Andi a ţinut să spună: " Dă-mi voie să  te felicit. Eşti primul bărbat pe care îl văd că face ce vrea el cu iubita lui şi ea nu se supără".

Trupa Clevers, o trupă de fete, unele la liceu, altele la facultate au venit decise să demontreze că românii ştiu să facă show de calitate. Fetele inteligente, au reuşit să impresioneze din nou juriul. "Ati fost prima trupă care m-a dat pe spate la preselecţie şi vă spun că de atunci, nu s-a schimbat nimic", a spus And Moisescu.

Proaspăta mămică, Andra, a fost primită cu mare căldură şi de public şi de colegii ei de emisiune. Ea a apărut într-o rochie decupată în faţă ce a lăsat să i se vadă picioarele superbe. VEZI AICI FOTO!

image

Pe scenă vor urca: AcroMystic, Cosmin Agache, Borsan Ioan Daniel, Corul Transylvania Voces, Neacşu Rebeca, Rotar Ioana Roxana, Boiangiu Alma, Ştefan Florescu şi Stancu Cristian, Trupa Clevers, Trupa Dance Fiction Crew şi Marian Vasilescu.

Prima semifinală a fost câştigată de Narcis Iustin Ianau, soţii Viorel şi Emil Luca şi trupa Ballance.

Câştigătorii din a doua semifinală de la "Românii au talent" sunt Adrian Tutu, Cristina şi Alina şi trupa Akikai.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite