VIDEO Severineanul Marian Vasilescu a frânt inimile telespectatoarelor, dar nu va merge în finala „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicul de la show-ul „Românii au talent“ s-a ridicat în picioare după momentul concurentului din Drobeta Turnu-Severin. Marian Vasilescu (19 ani) a interpretat cu succes două piese, însă nu s-a calificat în marea finală.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Valentin Luca, „magicianul cocktail-urilor", merge în finala „Românii au talent"!

Severineanul a cântat melodia „Hero“ a lui Enrique Iglesias şi o piesă de muzică populară - „Hai, bună seara!“, interpretată de Emilia Ghinescu. Prestaţia sa a primit un val de aplauze din partea publicului, majoritatea celor din sală ridicându-se în picioare. „Mamă, toate fetele sunt în picioare! N-ai văzut aşa ceva“, a remarcat Smiley.

Interpretarea sa a primit laude şi din partea lui Mihai Petre, care însă l-a avertizat că îi va fi greu să se califice în finală, ţinând cont de faptul că sunt mai mulţi concurenţi cu „voci speciale“.

„Mă tem pentru tine fiindcă e adevărat, eşti talentat, cânţi foarte bine, dar mă tem pentru că mai sunt concurenţi cu voci speciale. Tu eşti una dintre ele, însă publicul va decide“, a apreciat Mihai Petre.

„Însă ştiu exact ce e al tău şi ce e pus deoparte, e carisama ta şi felul cum arăţi, care pe lângă voce te poate duce foarte departe“, a mai spus acesta.

Din păcate, Marian Vasilescu nu a primit suficiente voturi pentru a merge în ultima etapă a concursului, finaliştii penultimei semifinale fiind Ştefan Florescu (jonglerie cu mingi de fotbal), Cosmin Agache (beat-box) şi Rebeca Neacşu (canto).

Citeşte şi:

VIDEO Un severinean de 19 ani a impresionat cu vocea la „Românii au talent“

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite